Приятелят ти се връща от фитнеса и ти разказва колко много е вдигал днес и колко е доволен от тренировката. След това се съблича и ти показва добре оформеното си тяло. Как да му устоиш?

Гаджето ти има мотор и често се возиш на него. Обожаваш, когато си го гушнала през кръста и се притискаш към тялото му с всичка сила. Вятърът в косите ти, бързата скорост, допирът на тялото му... тези неща определено те възбуждат.

Ти си в кухнята и му приготвяш нещо вкусно за хапване. Той минава уж, за да види докъде си стигнала с яденето, но всъщност иска да те обгърне със силните си ръце и да те целуне по врата. В такъв момент ти идва да зарежеш готвенето и да продължите с целувките в спалнята.

Цял ден си била навън и тялото ти е доста схванато. Приятелят ти с удоволствие ти прави масаж на раменете, като междувременно нежно те целува. В този момент тайно се надяваш ръцете му да слязат по-надолу по тялото ти и да продължите да се наслаждавате един на друг.

Гаджето ти предпочита да облича неглиже, но от време на време му се налага да слага костюми. Именно тогава ти настръхваш, като го видиш и нямаш търпение да се приберете и да свалиш сакото, а след това ризата му...

Отишли сте да видите родителите му и те ви разказват колко е бил мил и любвеобилен като малък, как се е грижел за по-малката си сестричка/братче. Той е леко смутен, което ти се струва адски секси.

Излезли сте заедно с приятели и виждаш как през цялото време те гледа с влажен поглед. Знаеш, че и на него му се иска да се усамотите и да се отдадете един на друг. Сега това е невъзможно, но по-късно ще имате възможност да го направите и ти нямаш търпение.

Около вас е много шумно и той се е доближил до ухото ти и ти говори разни неща. Цялата си настръхнала, защото обожаваш съчетанието на тихия му глас, лекото докосване на устните и топлия дъх по кожата ти.

Води важен разговор по телефона, но въпреки това продължава да те гали и да ти обръща внимание. Разбираш колко много те обича, а няма нищо по-хубаво от това да правиш секс с човек, към когото изпитваш силни чувства.

Обожаваш, когато рано сутрин се будиш до него и усещаш ръцете му около себе си. След това той нежно те целува за добро утро и те поглежда с поглед, изпълнен с любов. В този момент започваш да го целуваш нежно и нещата преминават към любимия ти сутрешен секс ...

В дискотеката сте и танцувате заедно. В един момент ръката му се плъзва бавно и нежно под талията ти. Обожаваш ласките му.

OЩЕ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

TrafficNews.bg