Има доста странни неща, които определят желанието на мъжа и жената за секс. И не само това - от тях зависи колко често се отдаваме на игри между чаршафите.

Експерти в областта на интимните отношения между мъж и жена проведоха интересно проучване, в резултат на което бяха интервюирани повече от две хиляди души.

Оказа се, че честотата на сексуалните контакти е силно повлияна от цвета на стените на спалнята и спалното бельо, както и от качеството на тъканта, върху която спят мъжа и жената. 

Най-благоприятни и стимулиращи сексуалните мераци са червения, лилавия и син цвят

Хората, чиито стени са боядисани с един от тези цветове, или пък има спално бельо с подобен цвят, правят секс средно от 2,18 до 3,5 пъти седмично. 

Розовият цвят също е добър стимулант – те гарантират секс по около 3 пъти в седмицата, малко по-малко активни са партньорите, които имат сини и черни цветове в спалнята – 2.8-2.9 сексуални отношения за 7 дни. 

Кафяви, жълти и оранжеви спални не са много добре за интимния живот на партньорите – те имат едва по 2,4 сексуални контакта седмично. 

Най-неблагоприятните по отношение на сексуалната активност са сиви, бели, бежови и зелени цветове - по-малко от 2 пъти ласки между чаршафите за седем дни. 

Коприненото бельо активно стимулира желанието, а семейните двойки, които постоянно използват именно тази материя за спалното бельо правят секс по 4,4 пъти седмично. 

Памучни и найлонови чаршафи гарантират среден резултат - 2.4-2.5 пъти секс в седмицата. 

Най-малко оргазми получават хората, които спят в мек пух или спално бельо, направено от пера, защото те правят секс едва 1.8 пъти за седем дни.

И така – хубаво подберете цветовете и материите в спалнята си, за да с гарантирате зашеметяващи и чести оргазми.

Източник: jenata.blitz.bg