За едни мастурбацията е нещо много, много срамно. За други – просто поредният начин да си доставиш удоволствие. Всъщност себезадоволяването е тема табу и има много неща, които са възприети грешно за него. Ние ще се опитаме да разчупим мирогледа ти и да ти обясним нещата, които в крайна сметка никои никога не ти казва за мастурбацията.

1.Няма абсолютно никакъв начин да можеш да мастурбираш толкова много, че никога да не бъдеш в състояние да се насладиш на секса с живо човешко същество -Предполагаме, че идеята зад тази лъжа лежи там, че ще станеш толкова добърсамозадоволяването, че никой друг няма да може да ти подари подобно върховно усещане. Ноооо винаги е далеч по-добре да те докосва друг, отколкото ти сам да го правиш. Просто е! Чуждото винаги е по-вълнуващо и възбуждащо.

2.Това не е някакво странно нещо, което само страховити перверзници правят в тъмни алеи, докато нося извратени, мръсни нощници – Библиотекарката също мастурбира (вероятно сред купчините стари книги, докато ти се ровиш в поредната „тухла“ преди изпит). Лекарят ти мастурбира (надяваме се не някъде наблизо), и всичките ти приятели също мастурбират (вероятно дори докато си чатите, защото да може да правиш няколко неща едновременно е важно в днешния модерен свят). Всички го правят! А ти не трябва да си изключение или пък да се срамуваш от това, че доставяш удоволствие на себе си.

3. Ако не можеш да свършиш от мастурбиране, това не означава, че си обречен до живот – плюс това как по дяволите се очаква да разбереш как да го направиш, когато всички ти казват, че трябва да връшиш следващото нящо, което сме на път да споменем….

4. НЕ, не е нужно да използваш пръстите си като мини пенис и да ръчкаш във вагината си - повечето жени не могат дори да свършат от проникване на пенис с редовен размер, да не говорим за 7-сантиметров пенисопръст пръст! Така че, да, този път не води до никъде!!!

5. Все още се смята за пълно мастурбиране, ако просто седиш пред телевизора и си играеш със себе си в продължение на часове без да получаваш оргазъм-фест - ако докосваш себе си и се наслаждаваш, абсолютно няма значение, че не си имала осем експлозивни оргазми. Честно казано, всеки е получавал оргазъм чрез мастурбиране и не му се е наслаждавал чак толкова много, така че нека това не е определящ нещо, което прави мастурбацията да се „брои“ или не.

6. Мастурбираш, въпреки че имаш гадже - това не те прави изневерник/ца – Както казахме вече – всеки мастурбира! Дори да обичаш човека, с когото се срещаш, то вие не правите секс чак толкова редовно. Тоест всеки от вас си мастурбира по отделно и това е напълно, напълно нормално! Бонус: можете да пробвате с гаджето ти да го направите заедно и да се гледате – страшно възбуждащо е, а после играта между чаршафите ви ще е на макс!

7. Да използваш играчки не е лошо нещо - това, че за да свършиш посредством маструбрация са ти нужни секс играчки никак не те прави лош мастурбатор! Различни хора, различни идеали, така че хайде моля те не се филмирай излишно и иди се позабавлявай с ръцете си (или пък с някой друг секс предмет)

8. Колко? Къде? Как? – Виж, нека да сме наясно – може да мастурбираш колкото си искаш, където си искаш и както си искаш! Никои няма правото да каже гък. Причината – (пак казваме) всички го правят! И сега вече определено е време да спреш да възприемашсамозадоволяването като нещо лошо, защото то далеч не е такова!

TrafficNew.bg