Съгласи се с нас, че редки са случаите, в които мъжете предпочитат жените да им изнасят акробатични порно каскади в леглото. Разбира се, и такива индивиди съществуват, но истината е, че повечето момчета са малко по-предвидими що се отнася до желанията си в секса и за това какво им носи удоволствие.

Ето 10 неща, които ще превърнат спалнята ти в сексуално светилище за него, а сексуалният ви живот ще стане едновременно по-пикантен, леко сладък и достатъчно изненадващ.

1. Бъди инициативна
Общо прието правило е винаги мъжът да прави първата крачка.

На момчетата обаче им идва адски възбуждащо всъщност ти да поемеш инициативата, пък било то дори и за първата целувка. Представителите на силния пол обичат да знаят какво правят, така, че ,дами, не се притеснявайте да признаете дори и най-извратените си желания, а после те да се превърнат в реалност.

2. Секси бельо
Тук едва ли има какво повече да се каже. Ясно е, че мъжете обожават изкушаващото бельо и всевъзможните видове черна и червена дантела. Може би и за това дори не разбират кога са го разкъсали и са го захвърлили безобразно на земята до леглото.

3. Предиграта
Вярваш или не, силната ти половинка всъщност има нужда от кратка любовна предигра. За разлика от сцените по филмите, в които мъжът просто е готов да се нахвърли на жената, твоето момче има нужда от малко загрявка, за да може да се представи на ниво. Все пак всеки себе уважаващ се джентълмен ще се съгласи, че истински добрият секс включва бавно целуване, нежно галене – все неща, които са предводител на вулканичната му страст.

4. Спонтанност
Абсолютно нормално е когато си с някого за по-дълго време, да ви обвземе скучна рутина. Бъди сигурна, че сексът на публични места и спонтанността ти за мърсуване ще подлуди силната ти половинка. Сексът преди работа, по време на обедната почивка или пък на масата в хола малко преди той да тръгне към офиса ще докарат нужната доза приключенски дух, които ще събуди сетивата и на двама ви и ще ви извади от сивото ежедневие.

5. Мръсни приказки
Тук също едва ли има какво повече да кажем. Категоричен факт е, че мъжете обожават мръснишките думички по време на секс. Проблемът е единствено в това, че мнозина от тях не си го признават и очакват ти сама да се досетиш, че да им шепнеш мръсотии ги кара да откачат от възбуда.

6. Имена, имена, имена
За господата няма друг по-силен момент от това да чуят как крещиш името им докато свършваш. Така че жените никога не трябва да се притесняват да използват това в своя полза.

7. Предпазни мерки
Неписано правило е, че винаги мъжът е този, който трябва да има презервативи под ръка, но защо не и жената? Представителите на силния пол се кефят на дами, които дъжат на собственото си здраве и сигурност, и винаги са готови да им услужат с кондом. Така че, момичета – тичайте към близката аптека!

8. Приключения
Твоят човек ще се побърка, ако му покажеш, че винаги си готова на всичко що се отнася до сексуалните си предпочитания. Фантазии, сънища, сценарии от порно филм – всичко това е напълно постижимо, а ако стане и реалност, то бъди сигурна, че ще му завъртиш главата тотално.

9. Бъди забавна
Има ли човек на когото не му е ясно, че мъжете предпочитат жени с чувство за хумор. На момчетата определено им е по-приятно в компанията на мацка, която знае как да пуска шеги и да се смее наравно с тях на някоя пълна глупост.

10. Голямото „О“
Бъди сигурна, че по-голям процент от мъжете са пределно наясно, че когато правите секс не всичко се свежда само до тяхното удоволствие. Всъщност те яростно се стремят да накарат любимата си да стигне до оргазъм, за да може тя да се поиска още и още и още.