Всеки, който е гледал порно филм, рано или късно си харесва нещо от даден филм, и си казва „това трябва да се опита“. Представяме ви четири популярни действия, които ги има в порно филмите, но не се препоръчват в реалният живот.

1.Да шамаросвате нечии гениталии

Да удряте, да биете или просто да шамаросате гениталиите на половинката е повече болезнено и неприятно от колкото възбуждащо. В порно филмите, често се случва да се щипят гениталии, да се бият, да почервеняват и подуват, в реалността, на малко хора им се иска да получат такова преживяване. Другото, което е, че в филмите актьорите показват колко им е хубаво и колко е възбуждащо, но в реалният живот може и да не е така. Лекото „плясване“ по седалището, бедрата или някоя друга част от тялото, която не е чувствителна колкото гениталиите, може да ви разнообрази преживяването и да ви донесе удоволствие, така, че ако сте решили да има шамаросване избягвайте репродуктивните органи.

2.Плюене

Не е много приятно да ти се изплюят в лицето. В порно, това се случва толко ежедневно, че все едно прилича на ръкостискане, в реалността обаче, не е така. Храчки, плюнки, слюнкоизливания, които са просто с цел унижение не се предпочита в повечето сексуални случки. Ако плюенето се използва, като овлажнител, тогава може да ви достави удоволствие. Плюене с цел унижение не се толерира в реалният секс.

3.Порно позите

Да, има много атрактивни пози, в някои от филмите, но не забравяйте, че те са актьори. Имат подготовка, акробатничи умения и много опит. Ако не сте сигурни, че може да се справите с някоя поза, по добре не рискувайте. Здравето е най-важно все пак. Ако все пак притежавате акробатничи умения и решите да ползвате някои интересни порно пози, значи сами ще разберете сложността на задачите към повечето порно звезди.

4.Анален секс и след това орален

Почти във всички филми има такива сцени. От анален секс, към вагинален или орален не се приема доброжелателно в реален сексуален акт. Първо темата анален секс почти винаги трябва да се обсъжда. Второ изисква голяма подготовка, като предварително почистване, лубриканти и най-вече желание и от двете страни. И все пак когато правите анален секс, да поискате орален може освен  да не получите желания отговор ами и да загубите половинката си.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg