В съзнателния живот на един мъж винаги има по няколко момента (на ден), в които той се чуди „Защо по дяволите се надървих“? Понякога момчетата имат способността да се възбуждат ей така от нищото, от съвсем нелепи неща или действия, които въобще не си предполагала, че може да им повлияят по този, така да го наречем, страстен начин.

Ето ти кратко списъче от нещата, които (както гласи и заглавието) му го вдигат….За следващия път да си знаеш – Внимавай, кога и какво правиш! (защото неговият приятел си има собствено мнение за нещата)!

1. Джесика Рабит - Скандално е, че започваме именно с това, но…моментът, в който представителите на силния пол видят тази секси зайка пенисът им си мисли: „Хей секси мацко“, а мозъкът им се бушува: „Ама чакай малко това е само анимиран герой“. В крайна сметка обаче вече е твърде късно, защото вече са вдигнали палатката!

2. Крещенето - момчетата имат странната способност да се надървят, когато им крещиш. Те намират това действие за колкото агресивно, толкова и възбуждащо. От една страна са ядосани, че им правиш сцена за това, че не изхвърлят боклука, а от друга са: „Оооо да, продължавай да ми крещиш! Да, да, да“

3. Емоционалната нестабилност – пичовете обожават да го вдигат тоооооочно в нелепия момент, когато успокояват емоционално нестабилна мацка, която им плаче на рамото, а те си мислят: „Наистина ли трябва да се притискаш чак така към мен“. Влакът за село Надървено вече е взет!!!

4. Нещо назаем - и ние не можем много да си го обясним, но силните ни половинки намират за адски секси и възбуждащо, когато тръпката им облече тяхна риза или тениска. Бааааам! Нещо май се вдигна!

5. Буквално от всичко! - такааа, това знаем, че ти звучи нелепо, но е факт. Понякога момчетата обичат да пускат въображението си на свобода и да виждат вагини във всякакви предмети, които ги заобикалят. Аааа това на дупка ли ми прилича?!?!?!

6. Гъделичкането - и за това си няма нормално обяснение, номъжете го вдигат почти винаги, когато ги гъделичкаш. Може би причината е, че понякога са доооста зажаднели за човешки контакт различен от собствената им ръка…..

7. Малка нужда - всичко започва като нормална лека ерекция по време на пикаене, а после от нищото се превръща в нормална и бая твърда ерекция….Тези мъже, тези мъже….

8. Ретро снимки – понякога се получвата така, че пичовете го вдигат и от ретро снимки. Да, добре ни разбра, ретро снимки на жени, които вероятно сега са на по 90 години, но пък за времето си са били бая секси….Ах тези извивки!

9. Крака ли каза някого? - което си е, си е! Представителите на силния пол обожават красиви женски крака в още по-красиви обувки на скандално висок ток.

TrafficNews.bg