Има жени, които мразят да правят свирки. Има и такива, които обичат. Дори дамите, които са фенки на френската любов, обаче могат да изтъкнат няколко безвъзвратно ужасни неща, които мъжете правят докато се наслаждават на така мечтаната свирка. Именно заради това, и понеже сме мили момичета, „сглобихме“ списък от смъртните грехове, които представителите на силния пол трябва моментално да спрат да правят, ако искат още дълго да се наслаждават на орални стасти.

Без предупреждение
Пичове, да знаете, че никак не е приятно да свършите без грам предупреждение. Все пак както е казала Саманта от „Сексът и градът“ свирката си е работа, защото ние жените трябва да се справяме с куя неща там долу: дишане, смучене, изръпване на устата и какво ли още не…Хайде прибавете към това и момента, в който вие просто „изтрелвате“ всичко без дори да имаме възможност ние да разберем! Бъдете джентълмени и „излезте“ от дълбочината на гърлото ни, за да не се налага да се давим във водопада Спермогара (почти като Ниагара, де!)

Натискане ли бе, да го опишеш
Почти няма мацка, която да се кефи на момента, в който вие мъжете ни хващате и натискате главите, докато ние чинно обгрижваме „малкия ви приятел“. Мъжете може би си нямат ни най-малка представа какво е да имаш огромни предмети дълбоко в гърлото си и вероятно именно заради това не съзнават последствията си при това действие. А и нека си говорим честно: да й го навираш грубо в лицето или да се насладиш на страстно фелацио?

Хигиена, момчета, хигиена
Тук едва ли има какво повече да кажем, освен че е адски невъзпитано един възприемащ себе си за джентълмен мъж да реши да ти вкара в устата нещо мръсно (ама в буквалния смисъл на мръсно). Пичове, аре не се излагайте!

Тишина
Мръсни приказки…въздишане…мъркане…обясняване какво да направим с топките ти…..Буквално всичко ще е ПО–ДОБРЕ от тишината!!! Просто да си седиш тихичко, докато ние се раздаваме до безборазие там долу е изключително неловка ситуация, която никак не ни възбужда!

Време е за края
За да сме ти полезни ще ти разкрием малка мръсна тайна: Когато видиш, че момичето ти там долу вече се мъчи, защото ти не можеш и не можеш да свършиш, е много редно да й предложиш да продължите в кучешката или нещо подобно. Имаш ли представа как може да ти се схване не устата ами направо цялото чене, докато „говориш на френски“? Убедени сме, че не!

„Лапай ми го!“
Пичове – Кофти реплика! Ние жените не се кефим на изтъркани мръсотии. Така че – бъдете иновативни, тук не казваме да спрете с мръсните приказки, а просто да ги подберете по правилния начин, които да ни накара да искаме да бъдем тотални мръсници.

Традицията повелява
Ние жените сме наясно, че вие мъжете сте си традиционалисти и си знаете своето, тоест – винаги когато правим секс, вие трябва да бъдете орално задоволени. С две думи – когато не ни се прависвирка, не ни се прави свирка! Така че не бъдете бебета и не мрънкайте!

Танто за танто
Накрая, но не на последно място ще кажем, че когато ние нежните същества даваме орлна любов, искаме да получаваме орална любов!!! Както са казали хората: „Обичай ближния си или ближи обичания си“.

TrafficNews.bg