За разнообразяване на сексуалните изживявания и жените, и мъжете, търсят различни места, но много от тях не са особено подходящи за тези цели. За да ви прeдпазим от неприятности, ето и пътеводител на секс-терените, които да избягвате.

В офиса

Това място е популярен секс фетиш и фантазиите за правене на любов в него сякаш са навсякъде – в книги, филми, истории на приятелки… Но е хубаво сериозно да си помислите, преди да се втурнете в такава авантюра. Не забравяйте, голяма е вероятността да бъдете засечени, а това означава веднъж завинаги да си опетните деловата репутация. Второ, такова помещение винаги напомня за работа, дневен график, делова рутина, предстоящи задачи, а значи отвлича от романтиката. Докато играта тече, без да искате погледът ви може да попадне на дневното разписание или пък ръката ви опре в купища документи и тогава вместо наслада, моментално се прехвърляте в „работен режим“ и започвате да пресмятате каква и колко  още работа имате да свършите до края на деня, седмицата, месеца или дори годината. Е, как да се съсредоточите в самия сексуален акт в такава атмосфера?

В дома на родителите

Тук сексът се получава твърде експериментален… и направо трябва положението да си остане „сексът в къщата е мираж“. Все пак всеки момент майка ви може да се провикне от кухнята да пита какво искате за закуска или дали нямате нещо за пералнята. Дори двамата отдавна да сте семейство и да сте във възраст, в която може да правите легитимен секс съгласно законови и прочее основания, едва ли бихте искали в стаята ви да влезе някой от родителите, докато сте в страстна ситуация. Нека го кажем така: сексът в родителското жилище носи повече нерви отколкото удоволствие.

На плажа

Колкото и привлекателно и екзотично да ви звучи тази идея, има няколко сериозни проблема, които трябва да имате предвид. Първо, вие самите няма да сте много очаровани, ако наоколо някоя двойка преминава нивото на публична нежност в по-горещо изпълнение. И второ, дори една по-еротична фотосесия, която принципно може да доведе до по-интимни преживявания, може да предизвика не само възмущение у околните, а и глоба, ако се появят органи на реда.

В тоалетната на нощен клуб/бар/дискотека

На филм сексът в тоалетната на нощен клуб обикновено изглежда красив и особено страстен. В живота обаче далеч не е така. Мястото е малко, тясно е, задушно и нека не забравяме: мръсно. Изборът на пози е ограничен. Цигареният дим и често абсурдните децибели на музиката едва ли са особено предразполагащи. Ако предпочитате бързия секс с нов партньор, може и да ви хареса, но все пак не забравяйте, че предназначението на една тоалетна е съвсем друго.

В пробната на магазина

И тук сексът не е за препоръчване. Едва ли ще искате да бъдете прекъснати в най-важния или един от най-интересните моменти от едра лелка, нарамила 5 рокли и 2 палта за проба. И едва ли искате да стане персона нон грата в магазина, от който обикновено пазарувате.

В асансьора

Точно тук пък сексът предизвиква не толкова желание, колкото клаустрофобия. А освен това и тук не е особено чисто. Пък и не във всички градове има небостъргачи, за да успеете да се изкачите до най-горния етаж на пълноценния секс. Вълнението, че някой може да влезе, се превръща в съвсем реалното влизане и излизане на хора пред етаж.

Източник: woman.hotnews.bg