Същински екшън в леглото може да се разрази не само заради страсти, а и заради думи не на място. Понякога мъжете имат тенденцията да говорят пълни простотии на дамите, с които спят.

Дали става дума за съпругата ти от 5 години или за мадама, която си забил в бар, сексът е изключително интимно преживяване, особено за жената. Така че, когато сте в спалнята (или някъде другаде …ах ти, палавнико) е важно да се избегнеш ненужните коментари, които биха могли да съсипят настроението, или по-лошото да накарат мацката ти да не иска да спи отново с теб.

От обсъждането на сексуалния ти репертоар до оценката на оргазъма й – тук са пет теми по които трябва да си затвориш устата докато правиш секс с нея!

„Не така“

Помниш ли, когато в началното училище те учиха да даваш „конструктивна критика?“ Това определено не се отнася за дамата ти в спалнята. „Не е много секси, нито пък насърчително да ни бъде казано, че нашите умения не са много добри, точно в разгара на момента“, казва Ейми Ливайн, треньор по секс и основател на няколко школи. „Критиката към мацката ви винаги трябва да е оформена позитивно. Как казваме нещата един на друг може да изиграе огромна роля в сексуалния ни живот“, казва още тя.

„Бившата ми много обичаше, когато…“

Боже, бившата е тотална тема табу! Никога не я споменавай пред новата си. Това си е чист страстоубиец, а и убиец на всичко. Ако искаш с новата ти мацка да се обичат и да палувате между чаршафите, трябва да научиш какво обича тя, а не да лежиш на стари лаври и да си мислиш, че всички дами предпочитат еднакви неща! Не е така!

„Трябва да тръгна рано на сутринта“

Тази реплика може само и единствено да я наведе на мисълта, че си я използвал за няколко часа забавление и после трябва да се изпаряваш. Само си помисли: Как би се почувствал ти, ако една мацка те употреби, а после стане от леглото, облече си дрехите и отпраши през вратата? Момчета, дори в свалкит си за една вечер, трябва да бъдете джентълмени!

„Иска ми се да имаше по-голям задник“

„….който да мога да хвана и да стискам, стискам!“. Скандалната реплика. Причината ли? Както знаеш, ние жените сме много чувствителни на тема нашите тела. Дори да си имаме всичко на мястото си, то никога не е достатъчно. Така че, в леглото, неща като: „повече задник“, „по-големи цици“ и респективните им са тотално забранени! Иначе рискуваш повече да не видиш мацката, нито пък да си легнеш с нея.

„Свърши ли вече?“

Това е като: Тя да ти каже „Време е да ме целунеш“, а ти да попиташ „къде“. Никак не е иновативно. Никак не е готино. Ти не си най-якия пич! Ако не можеш да усетиш кога мацката под теб е на път да свърши, за къде въобще си тръгнал? Плюс това, този безумен въпрос подлага дамите на ужасно напрежение и най-много да направиш така, че тя въобще да не може да свърши, което ще е по-лошо за теб!