Не, не смятаме да те обучаваме, сигурни сме, че този въпрос отдавна си го минала. Според последно проучване, болшинството от мъжете си нямат идея какво да правят, когато слязат там долу, пише Cosmopolitan.bg.

Ето едно кратко упътване, което и двамата може да използвате:

Основната работа

Най-накрая дойде време да подкрепим истината с факти. Когато се стигне до орален секс, много мъже са с вързан език. В последно проучване 67% от хетеросексуалните мъже признават, че понякога се чудят какво да правят, когато се озоват долу. А за 59% е тъмна Индия какво точно обича партньорката им по време на орална любов – което може и да е причина много мъже напълно да пропускат тази част. (Точно така, жените са по-склонни да правят орална любов на мъжете, според последно проучване).

Отчитайки, че за 73% от нас е много важно да има клиторно стимулиране, за да стигнем до оргазъм или за да получим по-силен такъв, а езикът е сигурен начин това да стане, смятаме да запълним тези пропуски в оралната култура. Покажи това ръководство на твоя човек, за да усвои движения с устата, които ще са ти от полза, след това следвай съветите ни, за да върнеш услугата.

№1:Първата и най-важна стъпка е да установиш какво точно най-много харесваш, за да можеш да го насочиш. За някои жени стимулирането на клитора от едната страна е по-приятно, отколкото от другата, за други е важно само стимулирането на клиторната качулка (защото директното докосване им е твърде интензивно). Използвай пръстите си, за да прецениш коя зона е най-чувствителна и ще ти е най-приятно да бъде стимулирана.

№2: Кажи му, че трябва да се отнася към оралния секс като към приборите за хранене в изискан ресторант: започва се отвън навътре. Покани го да започне с облизване върху бельото ти с широки движения. Индиректните докосвания и топлият му дъх ще те възбудят.

№3: След това му кажи да мине с езика си от външната и вътрешната част на лабията ти (вътрешните и външните срамни устни), така притокът на кръв ще се засили към клитора ти, което ще направи всяко следващо движение по-чувствено.

№4: Преди да мине той по-нататък, добави допълнително влага (за да увеличиш хубавите усещания за теб) с няколко капки лубрикант, по възможност ароматизиран. Ароматите са всякакви – от ванилия до канела, като най-сладкото е, че са без захар, което означава, че за теб ще има само ползи, имайки предвид, че с лубрикант ще поддържаш балансирано рН нивото на полезните бактерии.

№5: Често срещана орална грешка? „Толкова хора започват твърде бързо или твърде грубо“, казва сексологът Садъл Акисън. А жените предпочитат преживяването да започва с нежно меко облизване, което покрива голяма част от зоната, но много внимателно. Кажи на гаджето да използва същото количество натиск, с което ближе сладолед във фуния. След това го остави да импровизира сам.

№6: Преди да се спусне надолу, помогни му малко, като поставиш възглавница под гърба си, за да промениш ъгъла и да вдигнеш по този начин бедрата. Така вратът и главата му ще са в по-удобна за него позиция.

№7: Остави старото напътствие да изписва азбуката с езика си долу и провери дали е добър с цифрите вместо това. Помоли го бавно да изписва осмици, докато ти откриваш кои места са ти най-приятни за докосване. Когато дишането ти стане тежко и учестено, това ще е сигнал за него, че е уцелил точното място.

№8: През 2017 в проучване на Journal of Sex & Marital Therapy се установява, че топ три на техниките, които жените предпочитат са ритмичните повтарящи се движения, кръгове около клитора и редуването на различни методи (от кръгове към движения нагоре и надолу, след това обратно). За незабравим финал, при който ще дърпаш косата му (по хубав начин), кажи на твоя мъж да не спира да прави движенията, които те възбуждат и да продължава, докато свършиш.

№9: Води го към съвършенство

Ако не е много добър в следването на напътствия, използвай бедрата си и таза, мърдайки ги във всички посоки, за да застане той точно там, където искаш да бъде. Или просто спусни ръцете си и му покажи какво точно искаш. А може и да използваш прочетеното дотук като ръководство.

Топ 4 на движенията с език, които повечето жени обичат:

№1: Нагоре и надолу

№2: Кръгови

№3: Настрани

№4: Бързо притискане (пулсации) върху една точка

Най-добрите съвети за правене на легендарна свирка:

Започни с думи

Секс експертите са единодушни, че първото правило на оралния секс е комуникацията. Докато му откопчаваш дънките, го попитай как обича. Дали бавно, мокро или по-грубо? Дали да е бързо с много засмукване? Веднъж като си наясно, можеш да започваш.

Включи ръцете

Обвий с лубрикираните ти палец и показалец основата на пениса му, за да се получи нещо като пръстен, след това бавно започни да го лижеш нагоре и надолу по дължината. Където и да е устата ти, пръстите ти трябва да я следват – това ще му даде невероятно възбуждащо усещане.

Намери си ритъма

Навлажни устните си с облизване и ги постави в основата на пениса, след това бавно тръгни нагоре с език, като спираш няколко пъти и започваш отначало. Като стигнеш до главичката му, я засмучи. Ще полудее.

Побъркай го

Докато устните ти са заети, хвани нежно с ръце тестисите му и ги притисни леко към тялото му. Масажирай ги с пръсти и не се изненадвай, ако гаджето отметне глава назад и загуби ума и дума.