Има правилен начин и погрешен начин за задоволяване на мъжа с ръка. Искам да споделя най-добрите си съвети за идеалния начин да го направите. За щастие това не е ядрена физика, така че задълбоченото четене и ентусиазма в тази посока би трябвало да са достатъчни, за да ви подтикнат към съвършенство в тази подкатегория на секса.

Не я подценявайте! Най-лесно е да вземете пениса му и да движите ръцете си прекалено бързо, но е далеч по-секси, ако трупате бавно напрежение в посока на оргазма. Спомнете си, че сексът има нужда от качествена предигра.

Първо, започнете с целувките. Докато го целувате по устните, бавно спуснете ръката си към фалоса му. Съвсем деликатно го погалете с обратната страна на дланта си. Ако все още партньорът е с бельото си, това ще засили желанието му за секс. След това пъхнете ръката в боксерите и започнете елегантно да масажирате пениса му.

Правете всичко много бавно и чувствено, така че да дадете на любовника си време да се наслаждава на всяко едно от докосванията ви. Не го претупвайте, нито забързвайте, ако не искате да свърши в ръката ви за нула време.
Много жени никога не усвояват правилно задоволяването с ръка на мъжа. В резултат на това те използват само една техника. Тъй наречените "Клещи", с които просто хващате здраво пениса и дърпате кожата му нагоре-надолу без прекъсване с леко забързване на скоростта, докато мъжът не свърши.

В крайна сметка, тази техника ще постигне целта си, но е досадна и скучна, да не говорим, че е уморителна.
Много лесен начин да промените нещата е използването и на двете ръце. По този начин може да стимулирате не само основата, но и главичката на члена. Това е най-чувствителната част от пениса. Там се намира най-високата концентрация на нервни окончания в цялото мъжко тяло. Така че обърнете подобаващо внимание на този своеобразен връх Еверест.

Най-лесният начин да фокусирате работата си върху върха на пениса е да го обвиете с показалеца и палеца. След това просто бавно местете пръстите нагоре и надолу около 2 сантиметра. Опитайте се да не бягате прекалено надалеч от главичката.
Всеизвестно е, че тестисите са изключително чувствителни. Кофти за случайни или нарочни удари, но съвършено удобство за задоволяването с ръка.

По средата на сексуалното упражнение дайте почивка на ръката си и бавно плъзнете пръстите си надолу към тестисите му. Започнете бавно и нежно да ги галите между пръстите си. Можете също така да ги вземете в шепа и внимателно да ги стиснете.
Докато се придвижвате обратно към пениса, използвайте ноктите, за да надраскате тестисите, но го правете с минимален натиск. Не искате да одерете тази част от мъжеството на любимия, нали?

Не пренебрегвайте френулума, или гемчето. Той се намира на долната страна на пениса и съединява главата с останала част от него. Дори леко движение с един пръст върху френулума е невероятно стимулиращо за мъжа. 20-30 секунди са достатъчни, за да нагорещят партньора ви.

А когато започне спермоотделянето, не забързвайте темпото. Направете точно обратното. Разхлабете и хватката, защото в момента на оргазъм пенисът е изключително чувствителен на допир до степен, в която може да се усети болезнено за него, ако го докоснете по главичката.