Представяме ти Ким Анами – жената с най-здравата вагина на света. Ким е експерт в сексуалните взаимоотношения и определя себе си като “вагинална щангистка”.

Предупреждаваме те, че това е скандален материал, брато.

В момента Ким пътува от държава в държава, от континент на континент, за да показва своето вагинално кунг-фу, което се изразява в притеглянето на различни предмети от нейната… малка приятелка, която се намира на междукрачието й. От там се пускат едни въженца, на които висят понички, банани, шишета, тежести за фитнес, сърф.

“Искам всяка една жена да знае, че може да изстреля със собствената си… пинг понг топчета”, казва Анами. Тя се обръща към жените и им казва да тренират органа си, за да доставят по-голямо удоволствие на мъжа в секса. Разказва в едно от интервютата си, че някаква тайландка по същия начин вкарала трима мъже в болница.

Ким започнала всичко това, когато е била на 22. Започнала да се интересува от разни там тантри, мантри, от философия, изобщо нещо се случило в главата й. На 22 обикновено пиеш по дискотеки, нали така?!

Близо 10 години живяла в джунглата, на пиратски кораби, на разни екзотични места, на които е била сама с мислите си. После си измислила името Анами, което на санскрит означава нещо като най-големия план на Бог. Казва, че това е нейната идентичност. Според нас преди много време е трябвало да започне да пие точните хапчета и е нямало да се стигне до тук.

TrafficNews.bg