Ако нямате достатъчно страст в отношенията с любимия мъж, проверете дали този проблем не е закодиран в неговия хороскоп? Вероятно той не е част от отбора на най-страстните мъже според знака на зодиака.

Лъв, Овен, Скорпион, Стрелец, Близнаци! Ако искате да имате истински Казанова у дома, търсете мъж сред тези зодии!

Лъв 

Мъжете Лъвове са владетелите и завоевателите на света, те са родени да бъдат лидери и обичат да бъдат в светлината на прожекторите. Ако харесват една жена, те ще използват цялата си харизма, за да я съблазнят.

За тях страстта е като театрално действие, където всеки има своя роля и костюм. Лъвът никога няма да действа директно. Съблазняването ще бъде обмислено и изпълнено с лукс – верните помощници-приятели на Лъва ще обсипят офиса на желаната дама с шикозни букети, ще поръчат най-изисканите вина за рождения ден на майка й и ваканционни пакети с приятели, където никой не е бил преди.

Щедрата душа на Лъва не му позволява скромно да седи в ъгъла и да пише романтични стихове. Ако някой друг претендира за неговата избраница, Лъвът няма да демонстрира превъзходството си над врага. Той спокойно ще наблюдава как любимата му бавно, но сигурно „попада в негов плен“, впечатлена от комплиментите и подаръците му.

Овен 

Ако сте с мъж, роден под знака на Овен, е почти невъзможно да се оплачете, че страстта е напуснала връзката, защото е невъзможно да бъде потушен вечният огън в душата на Овена. При мъжете от тази зодия страстта и провокацията вървят ръка за ръка – колкото по-емоционално една жена реагира на действията на Овена, толкова повече той разцъфтява. С такъв мъж ще бъде трудно да усетиш рутина и монотонност – той винаги екстремно бурно изразява чувствата си. Огънят на страстта хвърля Овена от една крайност в друга: току-що е полудял от ревност, а в следващата секунда двамата ще се втурнете с бясна скорост да посрещнете залеза.

Нощни серенади, предложение за брак пред огромен брой хора, страстен секс след чупене на чинии – всичко това ви е гарантирано с мъж Овен, но само не го карайте да чака и не го изтощавайте с бавен отговор – няма нещо, което да го дразни и изнервя повече от това.

Скорпион

Решителните и самоуверени Скорпиони знаят, че жените, попаднали в техните мрежи, никога няма да искат да излязат от тях. Мистично привлекателни и секси, Скорпиони могат да събудят страстта дори и в най-упоритата жена. Колкото повече дамата пренебрегва тяхното ухажване, толкова по-силно става желанието им да я покорят. И те ще използват най-провокативните трикове, за да я завладеят.

Във връзката с мъж Скорпион жената определено губи главата си, поддавайки се на неговата чувствена игра. Мъжете с този знак не обичат да се подчиняват на никого, така че винаги остават водещи във връзката. Чарът на Скорпиона действа като хипноза върху жената до него и тя е съгласна да изпълни всяко негово желание. В брака страстта между жената и мъжа – Скорпион изобщо не угасва, а напротив, придобива издръжливост и става все по-дълбока и многолика като скъпо вино.

Стрелец

Мъжете от тази зодия стрелят със своите амурски стрели право в сърцата на романтични млади дами. Те имат голямо сърце и тяхната любов и внимание ще бъдат достатъчни за всички момичета, които харесват. Когато Стрелците видят цел /красиво момиче/, те не виждат пречки да поканят новата си любов на среща.

Стрелците обичат да поемат рискове и са спонтанни – да се впуснат в нова любовна авантюра, при това с цялото си сърце и душа, за тях е като приключение в неизследвани земи. Стрелците са почитатели на тъмната част от денонощието, обичат вечерта и нощта. Тогава романтиката и страстта са изцяло под техен контрол. И това, което се случва през нощта, остава тайна само за двамата. Стрелците обичат такива интриги, когато надеждата за среща или таен роман вдъхновява душата им и отхвърля тежестта на работното ежедневие. Страстта на Стрелеца се събужда не от физическото привличане, от красотата на тялото, а от близостта на душите. Тя ще се изрази в четенето на стихове, в съвместни уединения на места, изпълнени с духовност и мистика, в разговори за смисъла на живота.

Близнаци

Мъжете Близнаци знаят, че жените „обичат с ушите си“, затова активно ги обсипват с най-съблазнителните комплименти. Мечтата на Близнаците е да намерят такава жена, с която животът няма да им стигне, за да обсъдят всичко на света. За мъжете от тази зодия флиртът е интелектуален секс.

Близнаците обожават да флиртуват – те ще бъдат по-силно впечатлени от жена, която е отговорила интригуващо на закачката им, отколкото от най-голямата красавица в света. Разговори под луната, романтика, но и много часове в обсъждане на съвместни дела и учене – това е, което наистина вълнува и възбужда Близнаците. Те тренират не тялото, а мозъка си, така че дори в напреднала възраст очите на мъжете Близнаци горят страстно, което означава, че имат какво да разкажат. Красиво и интересно говорещ мъж като тях ще търси срещи в интелектуални клубове, на конференции, на обучения – там, където се чувства като риба във вода. И щом види заинтересован многозначителен поглед, ще използва целия си чар, за да ви завърти главата. Приятелските романи все още съществуват!



Източник: Dama.bg