Вижте петте най-странни случаи, в които хора предлагат секс услуги срещу, разни неща. Хората са готови да предложат секс и за пакетче бонбони, стига много да им се ядат бонбони. Тези истории, доказрат, че не парите са световната валута, а плътта.

Жената която предложи секс, за бейзболни билети

Сюзън Финкелщайн е огромен фен на бейзбола, и тъй като е няма възможност да си купи билети за финала на бейзболните мачове, пуска обява, че дава тялото си за една вечер, в замяна на два билета. В обявата е описала себе си, като„типична фенка на отбора от Филис – красива, висока, пищна, блондинка, отчаяно търси два билета за мача“. Тази обява стига до полицията и те арестуват Сюзън. Обвиняват я в проституция и я съдят, но тя отрича да е проститутка. 43 годишната Финкелщайн печели делото след две години съдебни разправии.

Жената която предложи секс, за развитие в компютърна игра

За да развие героя си в World of Warcraft жена предлага сексуални услуги. В играта й трябвали 5000 gold за някакъв предмет, и за да си ги набави, тя предлага да прави секс с някой, който бил готов да плати тази виртуална цена, не зависимо дали е мъж или друга жена. Един ден човек с името „John“ превежда 5000 gold на виртуалният й герой, но преди тя да му се отблагодари иска негова снимка. На следващия ден много хора писали в е-mail й, че са готови да платят повече, така тя решава да се възползва и да манипулира хората, които били готови на всичко за да спят с нея. Цената й все още се вдига.

Жена предложи секс за два чийзбургера

Във Флорида, САЩ започва акция за залавянето на проститутки. Един полицай, който бил под прикритие, видял жена на улицата която изглеждала подозрително, качил я в колата и започнал да си говори с нея. По едно време и предложил да правят секс. Тя му казал, че е навита, ако преди това хапнат по един двоен чийзбургер. Отиват до Мак Доналдс където двата бургера стрували 2,75 долара. Той й дал 60 долара да плати бургерите, тя ги плаща и му връща 20 долара. Казала му, че оставила 37 долара бакшиш на касиерката. След това отишли на паркинга където тя предложила сексуалните си услуги и там я заловили и осъдили за проституция.

Студентка, която предлага да направи ръчна мастурбация, на този който й купи билети за зоопарка

Обявата е следната: „Много искам да видя пандата Тай Шан на живо. Тя е в града ни до 30 декември . За билета съм готова платя с ръчна мастурбация. Не зависимо от пола и външния вид, съм готова да платя. Наистина искам да видя тази панда, много обичам панди.“ Според информация студентката учи зоология и е голям фен на животните. От обявата разбираме, че явно пандите са й любимите. Участва в много организации за защита на животните и помага на много хора с техните домашни любимци.

Художник, който предлага орална доживотна любов, в замяна на 2 милиона

Графити художника, който вече има 200 милиона е предлагал орална любов до края на живота си в замяна на 2 милиона долара. Идеята му е да инвестира в интернет пространството. След като никой не се навива, той тегли заем от 60 000 долара и ги превръща във виртуални предмети, от там ги развива и благодарение на разглежданията по сайтовете и харесванията на рисунките му, събира над 5 милиарда гледания. След това става художник на Фейсбук, което го прави милионер. И така днес 35 годишния Дейвид Чо (David Choe) има над 200 милиона, а можеше да прави орална любов до края на живота си.

TrafficNews.bg