Сексуалната индустрия може да бъде една от най-богатите, след като нейните продукти са създадени предимно за забавление и доставяне на удоволствие. За всеки потребител има ценова граница, но и тук важи правилото за високото качество и високите цени. Решихме да проверим колко точно може да плати човек за най-високия клас в леглото и за какви точно атрибути биха отлетели крупните суми.

Вижте някои от най-скъпите играчки, които се продават на пазара.  Бътплъг за ездачката с опашка Не сме тук, за да съдим избора и половите желания на хората, но с голямо удоволствие трябва да признаем, че има доста похотливи дами и господа, които биха закупили подобна играчка. Единствената пречка е цената, която в този случай е 3500 долара. Визуално напомня на играчка, която може да се използва в пъзелите на SAW.

Опашката сигурно е за дърпане, ние не ги разбираме тези неща.  Райските струни от перли За първи път виждаме играчка, чиято употреба още не е особено ясна. Струните се продават за скромната сума от 4254 долара. Много напомнят за телените гъбички за тавата, но пак казваме, че изобщо не сме запознати с действието им. Играчката е адаптивна и може да се споделя с други партньорки. Сериозно, какво е това чудо? Истинска кукла Господа, няма да представяме само атрибути, които биха причинили зловещи болки в задника.

Ето една джаджа, която би заменила всяка жена. Срещу сумата от 10 000 долара, вие можете да получите последния писък и еротичен стон от света на гумените кукли. Изработена от кибер кожа, тази красавица може да заеме всяка една желана поза. Най-забавното в цялата работа е, че може да изпратите снимка за оформянето на лицето й изведнъж да получите бившата, която този път няма главоболие и настроение за секс!  Victor Phantasm Вдигаме ценовата граница и препоръчваме да извадите черните кредитни карти на American Express. Изтеглете спестовния фонд и купете един от най-луксозните вибратори, които бихте могли да откриете на пазара.

Виктор е създаден от ръцете на най-добрите бижутери в Париж и идва с 18-каратов диамантен пръстен. Когато не си играете с вибратора, може просто да носите пръстена, който съдържа цели 177 първокласни диаманта. Такива подаръци се правят на златните вагини, сигурни сме!  Кралският член Предполагаме, че точно такъв може да откриете в нощното шкавче на кралицата. Кралският член се оценява на 1 милион долара и е обсипан с диаманти, сапфири и перли, а короната дава просто допълнителен чар. Кораната може да се свали и постави на огърлица, за да може дамата да покаже, че има кралско потекло. Много възможно е да откриете такъв и при Лейди Гага, все пак ще отива на гардероба й.

ОЩЕ НОВИНИ - ТУК

TrafficNews.bg