Тази статия не е само съвет, за това как и къде да правим секс, а истински истории на двойки, решили да правят секс на екстремни места. Дали това, че могат да бъдат хванати ги кара да се любуват на себе си или не им пука, че могат да бъдат видяни им вдига тестостерона - не можем да кажем със сигурност.Нека да видим и какви щури места са си избрали двойките:

На сцена на пънк концерт

Цензурирани от американската полиция снимки шестват из социалните мрежи, но дори и на тях може да се види разгорещената двойка. Еротичният инцидент се случил в Солана бийч, Калифорния, на концерт на групата „Дед Кенедис“, съобщава телевизия ABC.

Очевидците в клуб „Тийм 10“ твърдят, че по време на концерта се появила чисто гола жена. Към нея след известно време се присъединил мъж. Хора от публиката започнали да снимат с мобилните си телефони двойката, правеща секс, но след време се върнали към концерта. Сред тях явно е имало и пуритани, защото след малко ченгетата арестували мъжа и жената. От пресслужбата на полицията съобщават, че двойката може бъде привлечена под отговорност за нарушаване на обществения ред, но за целта трябва да има поне едно оплакване. А такива до момента липсват.

Пънк концерт обаче не е най-необичайното място за секс. Адреналин и нови усещания в плътските отношения не идват само с разучаване на Камасутра или разни играчки от сексшопа. 

В изповедалня

В Италия полицията арестувала двама за секс в изповедалнята. Докато богомолците отдавали дължимото на Господа, те се отдали на разврат. Една монахиня обаче чула „хъркане и стонове“.

В училище

Историята напомня за взаимоотношенията на учителката Една Крабър и директора Сиймур Скинър от анимационния филм „Семейство Симпсън“. Двама учители от Северна Каролина решили да правят секс в училище. Скрили се в кабинета по химия, но разгорещени, забравили за камерата за видеонаблюдение, разположена точно над катедрата, станала „ложе на разврата“. 

До загуба на съзнание

Французите са известни със сексуалността си, но една влюбена двойка не устояла на съблазънта да се отдаде на експеримент в... банка. Те пропуснали да забележат, че малчугани ги наблюдават откъм улицата и ги снимат с мобилните си телефони. Драматичен бил финалът на видеото - главната героиня припаднала, когато забелязала, че я документират. 

В самолет

През 1916 г. е регистриран първият секс на борда на самолет. Успели да го документират просто защото машината се разбира. Сред отломките открили пилота със смъкнати панталони. Оттогава зевзеците се шегуват откъде идва английската дума за пилотската кабина - „кокпит“, акцентирайки върху първата част от нея. Сock на жаргон означава мъжки полов член. 

На работа

Със секс на работното място отдавна не можеш да учудиш никого. Стига да го правиш с човек. Но един поляк от обслужващия персонал на детска болница в Англия решил да намали стреса след тежкия си работен ден. И понеже наблизо нямало с кого, погледът му попаднал върху прахосмукачка с нарисувана върху нея усмивка. Не могъл да устои. И използвал за секс маркуча на прахосмукачката. В това положение го заварил патрулиращият нощен пазач. 

На релсите

Дори да искате екстремен секс, никога не повтаряйте стореното от двама идиоти от Южна Африка. Те решили да „го направят“ на релсите пред стремително приближаващия влак. Машинистът ги забелязал и отдалеч започнал да свири. Те обаче предпочели да довършат започнатото, вместо да слушат истеричните му викове да се пазят. Машинистът натиснал спирачката. Както се казваше в един стар български виц „Който могъл - спрял“. 

Върху капака на полицейска кола

Кой не е правил секс в кола?! Но на капака на полицейска кола е друго нещо. А ако вътре има две ченгета, работата става още по-завързана. Те едва не се задавили с понички, а когато спрели да кашлят, решили да не арестуват влюбените. Все пак няма закон, който да забранява правенето на любов върху капак на полицейски автомобил. Учтиво ги помолили да спрат и да се преместят другаде.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg