С толкова богат избор на секси секс пози коя смяташ, че е най-секси? Според проучване, проведено наскоро от колегите в Cosmo Австралия, както мъжете, така и жените са класирали на първо място секса срещу стена. И американската секс терапевтка Лори Бъкли не е никак изненадана. Тя смята, че усещането за спонтанност прави позата толкова секси. „Когато си толкова възбудена, че не можеш да чакаш и секунда повече, това е внезапното решение да изразиш нещата, които усещаш в слабините си,“ казва тя.

ОГНЕНА СТЕНА

Увеличи усещането за спонтанност, като оставиш дрехи върху себе си. Нека той да ти свали гащичките например, но остани с полата си и просто разкопчай ризата си, без да я сваляш. Допълнителния бонус, който получаваш от позата, е фактът, че си напълно и буквално в неговите ръце. Той те е притиснал към стената, тоест контролирането на темпото и дълбочината на проникване зависят изцяло от него. Това го кара да се чувства силен по начин, който го възбужда, а ти, притисната между партньора си и стената, ще се почувстваш уязвима (а това усещане може да бъде до-о-оста разпалващо). И това не е всичко: тазът ти най-вероятно ще бъде малко по-ниско от неговия, поставяйки клитора ти точно срещу лонната му кост. Когато е дълбоко вътре в теб, приближи К-точката си в максимална близост до него. Стегни бедрата си, за да свиеш и вагиналния канал и да се получи невероятно блажено триене.

НАПРЕД КЪМ РЕАЛИЗИРАНЕТО Й

Застани на около 30 cm разстояние от стената и се наклони към нея. Партньорът ти трябва да застане с лице към теб толкова близо, че почти да се докосвате. Възседни краката му като го накараш да свие коленете си и плъзни гърба си надолу по стената, за да се снишиш към него. Докато плъзга ръцете си под дупето ти, увий крака около талията му. За допълнителен баланс обвий врата и гърба му с ръцете си или просто се придържай към горната част на ръцете му. Плътно притисни гърба си срещу стената, докато той се изправя. Имаш ограничени възможности за движения, така че той ще върши цялата работа да мести таза ти напред и назад с ръцете си в такт с движенията си.

Когато приключите или искате да изпробвате друга поза, направете преминаването лесно като партньорът ти клекне долу, докато краката ти докоснат пода.

Преодоляване на трудностите
Като се има предвид, че позата изисква доста сила от него, вероятно едва ли ще издържите много дълго.
■ Ако нямате голяма разлика в ръста, се преборете с умората като и двамата останете изправени, вместо той да те вдига на ръце. Прокарай крак от вътрешната страна на лакътя му, а другия остави на пода за баланс.

■ Кучешката до стената също е по-лесна вариация на позата. Застани на една ръка разстояние от стената с лице към нея, разтворени крака и леко свити колене, като се държиш с длани, опрени до стената. Извий тялото си, така че да се намираш под правилния ъгъл и го остави да проникне в теб от отзад. (Ако е твърде висок за това, изправи се на пръсти или го накарай да свие колене, така че да бъде на нивото на вагината ти.) Притискай ръцете си срещу стената, докато прониква в теб или ги използвай, за да си доставяш удоволствие.

■ Ако се нуждаеш от по-интензивни усещания, наклони тялото си още по-надолу към пода. Ще му осигуриш възможност да проникне наистина дълбоко и ти със сигурност ще усетиш още по-голямо удоволствие. Всеки ъгъл обхваща пениса му по различен начин, а това създава нови усещания и за двама ви.

■ Можеш също да застанеш изправена и да притиснеш тялото си към стената.

■ Или просто си създай опора. Постави по-висок стол срещу стената, седни на ръба му и се наклони назад, така че раменете ти да докосват стената. Тазът ти трябва да е почти изравнен с неговия, за да може да плъзга тялото си лесно вътре в теб.

■ За по-голямо триене увий крака около дупето му. Столът ви позволява да се концентрирате върху целувките и докосванията, а повечето интимности добавят към най-секси секс позата невероятна чувственост.

TrafficNews.bg