Някой беше казал: „Сексът не е за гнусливите, нито за свенливите!“. И навярно е бил прав! Но какво ли можем да очакваме от един мъж в леглото, когато става дума за развихряне на сексуалните фантазии? Докъде стигат и най-перверзните мераци на господата? Истината е, че дори ние не можем да си представим! Но сме сигурни за някои от тях. Вижте ги!

Да те гледа как мастурбираш

Почти няма мъж, който да не полудява от възбуда при вида на самозадоволяваща се жена. Начинът, по който се галиш и си подаряваш разтърсващ оргазъм, може да побърка, в добрия смисъл на думата, всеки представител на силния пол.

Да поиска да влезеш в роля

Всички знаем, че потомците на Адам харесват разнообразието в секса. Затова е много вероятно един ден той да писка от теб да влезеш в роля, била тя на секси учителка или медицинска сестра. Има и доста извратени роли, които според нас граничат с бруталното, като това да те накара да облечеш латексов костюм на крава или овца. Да, има такива, продават се в секс магазините!

Да те постави в унизително положение…

… и ти да нямаш нищо против. Тук също става дума за вид роля – неговата е на господар, а твоята – на покорна и слаба жена, която е готова да изпълни всичките му желания. Мъжете ужасно много се възбуждат от идеята да подчиняват, защото това ги кара да се чувстват по-силни. Освен това, една от основните причини господата да плащат за секс, е че проститутката им дава едно необикновено усещане – да правят с жена както и какво си поискат, без да се интересуват какви са нейните желания.

Да заснеме домашно порно с теб

Всеки един мъж си пада малко или много воайор. Ето защо толкова се възбуждат, когато се гледат в огледалото, докато правите секс, или пък си пускат домашното порно, което сте заснели заедно. Като цяло, няма нищо лошо, стига да имате пълно доверие на половинката си. За да не се окаже утре, че са ви качили в мрежата.

Да прониква в теб с предмети

Гледали ли сте филма „Дневниците на една нимфоманка“? В него има една сцена, в която мъжът задоволява жената с празна стъклена бутилка. Сигурно на много от вас това ще се стори твърде брутално, но истината е, че голяма част от господата ужасно се възбуждат от подобни актове. Ние лично не виждаме нищо лошо, стига да не се причинява болка и наистина да се харесва на момичето. Все пак вибратор или малка бутилка – каква е разликата?

TrafficNews.bg