Най-обсъжданата кандидатка в конкурса за Плеймейт на годината идва в пълния си блясък. Кети!

И с огромното количество естествен сексапил, който излъчва. Без да ни танцува, но разтапяйки хилядолетни скали. Търси я без горнище по плажовете, за да направиш лятото наистина щастливо. Ако не я видиш – потърси я на нашите страници.

Там ще намериш и фантастичен материал за най-великата ера в професионалния баскетбол – 90-те години на миналия век. Джордан и Чикаго Булс помитаха всичко по пътя си, за да покажат, че играта е велика и без фигури като Лари Бърд и Меджик Джонсън.


В кариерата на MJ има и грешни завои – този с бейзбола например. Но резултатът не е като грешният завой на Хари Девер – той зарязва кариера в сферата на финансите за двугодишно мотоциклетно пътешествие до Бразилия. Изчезването му на изоставено мексиканско шосе предизвиква война между нарко картелите и провокира въпроси, на които никой не иска да отговори.


А за да има щастлив финал, ще те зарадваме отново с Дани Матърс - Playmate of the Year 2015. Амбициозното момиче, което преследва съдбата си и успява да реализира мечтите си.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg