Ето кое е нещото, което помрачи най-много изминалата година на всяка зодия. Важно е да спрете да мислите за това и през 2019 година да чакате с нетърпение новите преживявания, пише Teenproblem.net.

Овен

Съмняваха се в себе си и куража си. Сблъскаха се лице в лице с най-големите си страхове, но се предадоха и не успяха да се преборят с тях. Позволиха егото и гневът да ги водят.

Телец

Жадуваха за промени и им се отвори възможност да направят такива. но за съжаление, тези промени промениха и вижданията и ценностите на Телците. Ситуцията около тях не беше много комфортна, самите те не бяха стабилни и залитнаха.

Близнаци

Близнаците пък не искаха промени, но животът им беше променен драстично, поради независещи от тях обстоятелства. Някои от тези промени им се сториха непоносими и едвам ги преживяха.

Рак

Наложи се да прекъснат някои връзки, да променят отношението си към дадени хора. Те израснаха като хора и трябваше да сменят голяма част от кръга си. И все пак ги заболя, защото са смятали тези хора за приятели.

Лъв

Това беше година, в която пораснаха, преродиха се и сложиха ново начало. Разделиха се с много любими хора, занимания, вещи, емоции, места, което ги накара да изпитат огромна болка.

Дева

Годината им беше пълна със задължения, отговорности, много ангажименти и работа. Трябваше да оправят кашите на други хора. Просто бяха много натоварени и сякаш креативността им изчезна. Нямаха време за забавления.

Везни

Везните се гордеят с това, че са уверени и сигурни в себе си. Тази година обаче няколко пъти се съмняваха във възможностите си, заради неща, които им се случиха. Осъзнаха и нещо тъжно - че могат да разчитат само на себе си.

Скорпион

За тях това беше година пълна със загуби и победи. Когато побеждаваха и мислеха, че могат да са щастливи, веднага се случваше и нещо лошо, веднага изпитваха и някаква загуба. Това ги шокираше и отчайваше, сякаш вече промениха представите си за света.

Стрелец

Чувстваха се безсилни, объркани и безполезни. Това е нетипично за забавните, позитивни Стрелци, готови за приключения. Сякаш не успяха да осъществят плановете си и нищо не се получаваше както искат. Страдаха от ниско самочувствие.

Козирог

Сами обявиха война на себе си. Успяха да променят някои неща около себе си. Но сякаш нарочно се забъркваха в опасни ситуации, създаваха токсични връзки, държаха се грубо със себе си и другите.

Водолей

Предадоха се. Трябваше да забавят темпото, да си направят равносметка, да измислят нови подходи за действие, но те просто решиха да бездействат и да се оставят по течението. Връщаха се към миналото, от което ги болеше.

Риби

Рибите трябваше да платят за предишните си грешки през 2018 г. Беше им отмъстено. Сякаш светът им подсказа, че трябва да се променят и да поемат вината за някои неща.