Челси Чармс (Chelsea Charms) се е родила на 7 март 1976 година в Минеаполис (щата Минесота). В момента тя е притежателката на най-големия бюст на планетата. Как е постигнала този рекорд 35-годишната американка?

Разбира се, природни дадености Челси си е имала. Но крайният резултат се е получил не без намесата на пластичната хирургия. Челси се е подлагала три пъти на операции, за да може сега гордо да претендира за най-огромните цици  на света. Как носи тези тежести младата жена? Повечето от нас се чудят и маят...

28-годишна германка е собственичка на най-големия силиконов бюст в Европа. Чашките на чудовищния й сутиен са с размер Z, пише kliuki.bg. Mадам Бешайн от Германия е довела постигането на тази мечта до истински абсурд, прибягвайки до клиники по пластична хирургия.

Майра Хилс, както е истинското й име, счита, че след поредицата интервенции е станала дяволски привлекателна и секси. Независимо от това, че размерът на гърдите й е доведен до уродливо състояние и видът й е абсурден отвсякъде, Бешайн има намерение да се издува още.

   

ОЩЕ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

TrafficNews.bg