С настъпването на студеното време много процеси в организма ни се забавят. Не можеш да не се съгласиш, че когато навън е под нулата, човек се опитва с всички сили да съхрани енергията си, за да дочака топлата пролет.

И сексът не е изключение. Намерихме 5 перфектни пози за секс, в които без да се напрягаш много ще получиш максимално удоволствие!

Виж какви пози да избереш за зимен секс!

Паяжина

Понякога си струва малко да попромениш положението – и стандартната секс поза от „Камасутра” ще донесе и на двама ви съвършено нови усещания. Например, когато правите любов настрани, можеш да обгърнеш крака на партньора с краката си и силно да извиеш гърба си. Тази проста хитринка ще позволи на мъжа да прави по-дълбоки фрикции и ще засили триенето. За да разгорещиш още повече своя любим, отначало можеш лекичко да прокараш нокти по гръбнака му, предизвиквайки сладострастни тръпки по гърба му. След това започни да галиш топките му или клитора си със свободната ръка. Помни, че главното в позата настрани е еротичната импровизация. Целувай го, гали го по перинеума, шепни му нежни думички в ухото. Всички тези малки хитринки ще превърнат баналния секс в истинска страстна феерия.

Менгемето на любовта

(В легнало положение, мъжът е отгоре)

Коя е най-добрата поза за секс в студа? В тази позиция можеш да се почувстваш като японска гейша, героиня от източната „Камасутра”. Легни гола на леглото и леко се разкрачи. Кажи му да започне да те гали по гърба и по дупето, а когато проникне в теб, събери крака и ги кръстосай в глезените. Вагината ти силно ще обхване пениса му, което ще ви донесе невероятно ярки усещания. В тази поза не можете да правите мощни фрикции, но това изцяло се компенсира от интензивното триене при всяко движение. Освен това, докато правите секс, партньорът ти може нежно да те хапе по меката част на ухото и сладострастно да целува шията ти.

Мекият камък

(В легнало положение, мъжът е отгоре)

Лесен начин от нашата „Камасутра” да получиш клиторен оргазъм, докато мъжът е отгоре. Помоли гаджето си да те покрие изцяло с тялото си, а ръцете си да сложи на раменете ти. По време на фрикциите повдигай таза си няколко сантиметра нагоре, а нека партньорът ти да прави двивения надолу, все едно ти оказва леко противодействие. Естествено, тази поза не ви позволява да правите мощни, интензивни фрикции. Обаче заради това, че тялото му се намира малко по-високо от обикновено, основата на пениса му ще се трие в клитора ти.

Поглед отстрани

(В положение настрани, мъжът е отгоре)

Искаш да внесеш разнообразние в интимния живот и да разбереш какви интересни секс пози има, но не си готова на акробатични номера? Тази поза от „Камасутра” е за теб! Легни настрани с гръб към партньора. Мъжът е отгоре и, стоейки на колене, трябва да промуши коляното си между краката ти и да действа. Едновременно с това леко премести настрани горния си крак. В тази поза се стимулират всички труднодостъпни точки. Затова и те очакват нови разтърсващи усещания, на които не можеш да се насладиш, когато правиш секс в стандартните позиции. Можеш да контролираш силата на фрикциите като събираш и разтваряш крака. Помни, че колкото повече събираш бедрата си, толкова по-силно се напряга влагалището. А това усилва приятното триене по време на фрикциите.

Осморка

(В легнало положение, мъжът е отгоре)

„Камасутра” малко е усъвършенствала класическата мисионерска поза. Мъжът застава отгоре, а ти поставяш няколко възглавнички под дупето си, за да прониква по-дълбоко пенисът му. В тази поза много активно се стимулира G-точката. Освен това пубисът му се търка в клитора ти. Както казах – всички удоволствия наведнъж! За допълнителни приятни усещания помоли гаджето си да прави кръгови фрикции и движения във вид на осморка. Голяма е вероятността да получите оргазъм едновременно!