Мастурбирането винаги трябва да бъде приятно и забавно преживяване, завършващо с разтърсващ  оргазъм.

Ето защо ще ти дадем няколко техники, с помощта на които сама ще успееш да стигнеш до „големия взрив”.

Някои от тях могат да ти се сторят „екстремни”, но се надяваме да ги пробваш поне веднъж.
Но преди да опиташ нашите предложения, първо настрой своята чувственост, като стимулирашсетивата си.

Първо избери хубав аромат за стаята си, като се спреш на парфюми, дезодоранти или тамян.

Изборът е в твоите ръце. След това се погрижи за осветлението в помещението.Може да предпочиташ да бъде много тъмно или леко замъглено – отново ти решаваш.
После, яж или пий определен афродизиак. Хапвай парченца тъмен шоколад,отпивай глътки шампанско или захапи няколко сочни червени ягоди – всичко, което примамва вкусовите ти рецептори.
Пусни музика, за да задвижеш преживяването, без значение дали ще е джаз или тих инструментален саундтрак – каквото и да избереш, то трябва да те отпусне. На последно място, но най-важното – мисли за докосванията и за всичко онова, което кара кожата ти да се чувства прекрасно, освен собствените ти ръце (например копринена нощница).
Като за финал – обмисли кои пози са най-подходящи при мастурбиране. Лягането по гръб е най-очевидния избор, но има и стотици други.

Това е най-простотата техника и всичко опира до движението на пръста. За да се приготвиш – легни по гръб и се настани удобно. Мастурбирай, като разтриваш и търкаш клитора си само с пръст. Тайната при тази техника е във финеса. Вместо просто да го докосваш, да го натискаш и да го разтриваш, трябва да го галиш изключително нежно  – все едно го докосваш с перце. Мести пръста си от едната страна на клитора към другата. Така няма да докосваш цялата повърхност на главичката, а само връхчето.

Следващата част е също много важна. Докато разтриваш деликатно тази малка част от клитора си, движи пръста си много слабо. Трябва едва да го помръдваш, все едно пръста ти вибрира, а не да го клатиш нагоре надолу. Ако искаш да получиш най-доброто от тази техника, трябва да правиш това в продължение на 15 минути (въпреки че е изморително), но наистина си струва. Тази техника ще те държи на ръба на оргазъм през цялото време, докато я изпълняваш.

Ще те накара да чувстваш един непрекъснат дълъг оргазъм, без обичайните върхове и спадове.

TrafficNews.bg