Ако с твоя любим сте решили тази нощ да бъде време за еротични експерименти, ти предлагаме да видиш нашите cosmo предложения.

Перфектни са за това!

Секс поза номер едно!

Нека внимателно проникне в теб в мисионерската, след това ти си изпъни краката. Дръж се за раменете му, за да контролираш движенията му.

Секс поза номер две!

Започнете както обикновено, след това изправи гърба си и се притисни към гърдите му. За най-пълни усещания се хванете за ръце.

Секс поза номер три!

Тук се изисква завидна гъвкавост от теб. Вдигни краката си възможно най-високо и ги сложи на раменете му. Като бонус получаваш стимулация на клитора.

Секс поза номер четири!

Още един вариант на тема кучешката. Извий гърба си максимално, за да си вирнеш дупето. Контролирай ъгъла и дълбочината на проникване с наклона на гърба, докато ръката ти се заеме с клитора.

Секс поза номер пет

Ако анусът ти е станал главно действащо лице в този епизод, това не е повод да се лишаваш и от други удоволствия. Застанете в поза „лъжички” и нека горната му ръка се заеме със зърната или клитора ти.

Секс поза номер шест

Нека той се намести удобно във фотьойла, а ти седни отгоре. Сред несъмнените плюсове на тази поза е възможността да контролираш скоростта и дълбочината по свое желание.

Защо е от такова значение да инициираме секса?

Ако по принцип си от хората, които казват "пас съм",  "може би по-късно" или пък рядко предприемаш първата крачка, то поемането на инициативата за секс от твоя страна чест най-големият много възбужда партньора ти, защото, преведено на неговия език, това означава "Желая те!".

Повечето мъже казват, че усещането да са желани от жена си ги кара да се чувстват оценени, мъжествени и обичани. Как обаче да му подскажеш какво точно искаш? Просто му покажи.

По тази тема егото на мъжете е доста крехко, така че винаги започвай позитивно... какво той прави така добре, после му покажи, като демонстрираш върху него или придвижваш ръката му до мястото, където искаш да те докосне. Запази тази позитивност до края, като му дадеш да разбере, че се е справил отлично и че страшно те възбужда. Мъжете се нуждаят от постоянни поощрения и положителна обратна връзка.

Твърде често именно нашата самоувереност и желание са най-секси атрибутите, които една жена може да покаже в леглото.

Как да планираме специална СЕКС лудория?

Забрави списъка с ангажименти. Да отложиш секса за момента, когато си отговорила на всички имейли и си отметнала всички набелязани за деня задачи, означава никога да не стигнеш до него. Вместо това положи съзнателно усилие да разпуснеш.

Зарежи лаптопа и чантата с документи, изключи мобилния си телефон, затръшни вратата в лицето на деня.Буквално и преносно окачи надпис: „Моля, не безпокойте” на вратата на света.

Разчистването на програмата ти е начин да кажеш на себе си и любимия: „Нищо не е по-важно от теб и от това да бъдем заедно.”

Той обича позата, когато краката ти са вдигнати до ушите му, но теб така те боли и ти изтръпват краката. Ти обичаш нежните „лъжички”, но той направо ненавижда тази секс поза. Налага ви се да импровизирате в движение и да променяте сценария.

TrafficNews.bg