Ако някога се влюбите в своя най-добър приятел и започнете връзка с него, ще се изненадате от някои аспекти на отношенията ви.

Очакват ви доста неудобни моменти, но и много повече споделени усмивки. Ако приятелството ви с вашия приятел премине към романтична връзка, вие определено ще спечелите много и ще научите много.

Ето и какви са предизвикателствата, пред които ще се  изправите с вашия любим човек:

1. Ще знаете точно какво мисли другия, през цялото време

Ако започнете връзка с ваш близък, дългогодишен приятел, то вие ще се познавате твърде добре, за да се изненадвате взаимно. От една страна това е добре, но от друга е леко изнервящо - на игричките ви няма да им минава номерът.

2. Сексът в началото ще е... смешен

Ако с вашия приятел имате дълга история преди да станете гаджета, то интимните ви мигове в началото ще са леко нелепи и неудобни. Спокойно - с течение на времето нещата ще си дойдат на мястото и кикотенето ви няма да разваля романтиката, споделят от тялото.

3. Ще искате в денонощието да има повече от 24 часа

 Ако започнете връзка с най-добрия си приятел, вие няма да можете да се наситите на времето си заедно, поне в началото. Сега вече ще можете да правите всичко това, което преди сте правили заедно, но вече като гаджета. Има риск да забравите съвсем за околния свят и за другите си близки, приятели и роднини

4. Вие ще се подигравате един на друг

Ако с вашия любим сте били приятели преди да станете гаджета, то никой от вас няма да се обижда на другия при закачки и добронамерени подигравки. Вие ще продължите да се дразните един друг, но без това да слага в риск добрите ви отношения.

TrafficNews.bg