Жените се притесняват от безброй въпроси, свързани със секса, но рядко или почти никога не говорят за тях с партньора си, което е погрешно.

Вижте кои са най-честите грешки, които жените правят в секса?

1. Не очаквайте партньорът ви винаги да бъде в настроение

Жените смятат, че мъжете са настроени по всяко време за секс. Това може да е вярно за тийнейджърите, но възрастните мъже имат ежедневни грижи и проблеми, свързани с работа, заплащане, сметки и други отговорности. Те не са роботи и не можете да очаквате да са в добро настроение.

2. Обсебени сте от собственото си тяло

Сексът трябва да е забавен и да носи удоволствие, но това няма как да се случи, ако не сте спокойни. Факт е, че мъжете са визуални типове, но ако вече сте стигнали до степента на голота с него, няма шанс той да не е мил.

Жените често са обсебени от собственото си тяло и мислят за недостатъците си по време на секс. Повярвайте ми, той нито вижда целулит, нито го интересува дали краката ви не са идеално гладки.

3. Никога не инициирате секс

Много жени предполагат, че всеки път мъжът трябва да проявява интерес към секс или секси игри. Когато една жена инициира секс, тя показва, че обича партньора си и иска да прави секс с него. Някои мъже харесват, когато жената поема инициативата и му показва, че е привлекателна и желана.

4. Не показвате какво искате

Една от най-големите грешки, които жените допускат, е, че очакват само мъже да ги докарат до оргазъм. Жените се нуждаят от повече време, за да достигнат оргазъм, но това не означава, че те не могат да си помогнат или да улеснят работата на партньора си. Вместо да чакате той да ви разбере, покажете му.

5. Отхвърляте бързия секс

Повечето жени искат дълга любовна игра и нежност, но бързият секс също има своите предимства. Много жени отказват да правят секс "когато нямат време", но ускореният секс в коридора или в колата ще внесе свежест и вълнение в интимния живот.