Малко над 600 мъже заработват като проститутки в центъра на София, показва справка в най-големите сайтове за платена любов. Реалните обяви, които са придружени както със снимки на телата, така и в лице, се обновяват почти ежедневно, съобщава „Монитор”.

Само за последните два месеца „на пазара” са излезли 50 нови попълнения. Цените при всички мъже, които основно предлагат да задоволяват потребностите на хора от същия пол, варират от 150 до 1000 лева за час.

Така излиза, че тарифата им е двойно по-висока от на колежките им от женски пол. Контактът с тях обаче е значително по-труден, отколкото с останалите компаньонки, особено ако се касае за по-елитни. Причината е, че много от момчетата се страхуват от нападения и линч.

Според статистиката на полицията такива има почти ежедневно. За да се видиш с избрания от теб мъж трябва се регистрираш в специална интернет платформа, където да оставиш кратки данни за себе си, като понякога дори се изисква и снимка.

Според авторите на страницата цялата информация е защитена и се прави само за да е сигурно, че клиентът е реален човек. След одобрението следва обаждане от скрит номер, на предварително оставения от мераклията телефон. В разговора се уточнява мястото на срещата и цената, ако клиентът ще има допълнителни изисквания.

Повечето адреси са в идеалната част на центъра. Най-голямо насищане има около бул. „Христо Ботев“ и „Тодор Александров”, бул. „Александър Стамболийски”, както и в близост до НДК.

Според описанията в обявите имало и опция срещите да стават именно в кафене близо до Националния дворец на културата, където клиентът и момчето могат да се опознаят. Разбира се, всичко е за сметка на мераклията.

За разлика от дамите компаньонки, възрастта на колегите им от мъжки пол е предимно между 20 и 25 години. Рядкост са по-възрастните представители на най-древната професия. Те обаче не липсват. 50-годишен мъж, който описва себе си като атлетичен и много запазен, предлага всичко срещу пари.

В опциите му влизат както активната част, така и пасивната. Заради зрелите му години цената е между 40 и 80 лева за час в зависимост от услугите. В описанието към обявата си той допълва, че при желание може да посещава адреси, фирмени партита и дори да разнообразява брачния живот на желаещи двойки.

TrafficNews.bg