Какво толкова има в малките гърди? В интернет е пълно с новини за жени, които се радват на малките си гърди. Според публикация в The New York Times, жените с малки гърди много си ги харесват. Крайно време е по-често да чуваме такива неща. Искам да видя това да привлича вниманието на медиите повече, пише Cosmopolitan.bg.

Наистина ли тревата е по-зелена? Не ме разбирай грешно, ако големите гърди са генетичната ти съдба, със сигурност има много на какво да се радваш. Но знаем, че и това си има неудобствата.

Липосукция? - Бих го разбрала. Ясно ми е и защо някои жени ще изберат операция за намаляване на бюста. И не мога да разбера защо има жени, които си причиняват разходи и болка, за да си докарат физически неудобства, уголемявайки си гърдите. Но, от друга страна, аз не си причинявам и физическото неудобство да ходя на токчета, така че сигурно никога няма да разбера.

Обичай кожата, в която живееш

Истината е, че размерът на гърдите не ни прави повече или по-малко красиви. Физическите ни черти са само част от сложната рецепта на привличането. Иска ми се дъщерите ми да израснат щастливи с телата, които имат. И понеже са генетично предразположени да имат малки гърди, ще им кажа тези пет неща:

Можеш да спиш по корем

Смятах това за най-естественото нещо на света, докато не забременях и след това не кърмих. Гърдите ми бяха толкова големи, че не можех да спя по корем.

Не подскачат

Можеш да тичаш и скачаш, без да те боли. Дамите с големи гърди знаят добре какво неудобство е тичането и скачането.

Можеш да носиш сладурски сутиени

Имаш голям избор от много сладки сутиени, включително такива с тънки презрамки и дори без презрамки.

Може и без сутиен И е много удобно.

Ще увиснат по-малко. Малките гърди са по-повдигнати по-дълго време, защото са по-леки и гравитацията им влияе по-малко.