"Мръсна русалка" е сред най-подходящите секс пози през лятото. Застани с лице към него, увий ръцете и краката около тялото му и му се отдай, докато той придържа краката ти. Ето и още няколко подходящи пози за лятото:

1. Във водата

Във водата сте по-леки. Възползвайте се!

Пробвай Мръсната Русалка:

Застани с лице към него, увий ръцете и краката около тялото му и му се отдай, докато той придържа краката ти. Гледайте да няма деца наоколо. Първо предупреждение: презервативите не вършат много добра работа във водата. Второ предупреждение: водата отмива естествената ти лубрикация, затова може да се наложи употребата на водонеразтворим лубрикант. Най-добре се понатискайте във водата и се преместете някъде на сухо за дейността по същество.

2. В гората

Сексът в гората не е особено сложна работа. Сърните го правят, а те са доста тъпи създания. Вероятно големият риск са туристите и горските, които обичат да тормозят хората. Гледайте да сте с повече дрехи, за да се правите, че нищо не правите и най-вече, за да не ви полазят кърлежи и буболечки. И внимавайте за отровен бръшлян и коприва.

3. С гръб към дървото

Какъв по-добър начин за единение с природата? Пробвай Дървосекача: Облегни се на дървото с лице към него, обвий единия си крак около тялото му, докато той де придържа към дървото за равновесие. Бонус: упражнението е като от петкилометров преход.

4. В палатката

Понеже вдигането на палатката ви е отнело доста време, защото сте си правели шеги за вдигането, избягвайте пози, които предизвикват много клатене. Или ще се оплетете и палатката ще падне върху вас, за да си спомните, че къмпингуването е гадна работа и най-хубавият летен секс е в леглото на ол инклузив на Слънчев Бряг. Пробвайте някаква компактна поза.

5. На платноходна яхта

Курс към оргазъм! Накарай го да леген по гръб и му вържи ръцете за перилото. Само не забравяйте да се движите в ритъма на лодката, защото иначе може да ви стане лошо.

6. В претъпкана лятна вила

Може да изисква изобретателност, но гледайте да си намерите стая, в която няма други хора в момента. Може да е килер, мазе или тоалетна, което може да ограничи позите. Позата Спрян за Претърсване е добра за малки пространства: Наведи се, докато той е зад теб. Ако просто се скриете под чаршафа и се правите, че другите наоколо не ви чуват и виждат, браво на вас, големи сте селяни!

7. На люлка

Сексът на детската площадка през нощта е забавен, докато не се сетите, че тук си играят децата. Обаче сексът, докато люлката се люлее „до чук“, е вълшебен. Ако успеете да си намерите здрава градинска люлка на нечия веранда, ще е по-добре.

8. На покрива

Това е супер идея, ако живееш във висок блок с плосък равен покрив. Изобщо не е добра идея, ако живееш в къща с наклонен покрив или алпийска хижа. Покривният секс изисква малко предварително проучване дали наоколо няма по-висок блок, например. Само си донесете постелка, която повече няма да ви трябва и направете незабравимо шоу на гълъбите  и любопитните съседи.

9. На батут
  
Почти като на легло е, само дето ако много заподскачате, можете да се пребиете. Пробвай Циркаджията: накарай го да седне с кръстосани крака и му скокни в скута, коленичейки, и се хвани за раменете му. Дръжте се близо един до друг и подскачайте лекичко.

10. Когато климатикът е счупен

Когато няма климатик, е важно да измислите как да правите секс, без да прегрявате. Очертай по тялото си с ледено кубче пътя на устните му. Или се залей с ледено безалкохолно.

11. В колата

Гледала си доста филми на ужасите, но сексът в кола, паркирана на някое забито място, те привлича. Браво, имаш железни нерви! Само постелете нещо на седалката, защото няма нищо по-неприятно от това да трябва да отлепяш потния си задник от лепкава тапицерия. Обаче не пускайте климатика, защото акумулаторът ще умре и ще си останете завинаги там.

12. На маса за пикник

Първо, проверете да няма ръждиви пирони, мравки или загнили части. Седни на ръба на масата с крака върху пейката и накарай твоят човек да седне на пейката между тях, с лице към теб, и му пъхни главата между краката си.