Всяка жена има отношение по този въпрос. Някои го намират за унизително и антифеминистко, други обичат да доставят удоволствие по този начин, а трети го намират за бързо измъкване от секс, когато са прекалено уморени. Без значение дали това е любимото ви ястие в менюто или пък го правите само от време на време, ясно е, че не можете да спете мислите в главата си.

Каквото и да е мнението ви за оралния секс, ясно е, той е едно от най-любимите неща на мъжете. И докато те просто си лежат и се наслаждават, през главата на една жена минават куп забавни и откачени мисли, които тя не може да спре, пише Actualno.com

Ето някои от тях:

„Лошо ли е, че го правя само защото съм прекалено уморена за секс?" - всяка жена е имала тази мисъл поне веднъж. Понякога е много по-лесно от колкото секс.

„Пенисът му изглежда странно” - всички изглеждат така. „Аз съм богинята на секса. Приготви се за върховно изживяване.” – а когато е подкрепено с потвърждение от негова страна, достига по удоволствие дори истинския секс.

„Не ми пипай косата” – особено ако и е правена прическа специално за повода.

„Дали да не си пуснем малко музика? Имам нужда от нещо надъхващо.” – все пак звуците от цялата операция не са толкова секси.

„Да, знам колко обичаш да си играя с всичко там долу” – има много повече неща, на които да се обърне внимание там долу.

„Да, аз съм най-добрата. Кажи го!” – обичаме да получаваме комплименти. Особено за добре свършена работа.

„Устата ми започва да се схваща, дали ще свърши скоро?” – но съвсем скоро нещата започват да се променят. Болката в челюстта е много често срещана.

„Случва се!" – и когато най-накрая той достигне до оргазъм, за нас остава удоволствието от добре свършената работа.

„О, слава Богу! Най-накрая свърши!” - почивка за челюстта…

„Сега е мой ред!” - … и желание той да върне жеста.