За да правите секс, са необходими поне двама души или поне един човек и вибратор. Независимо под каква форма предпочитате вашите плътски забавления, ако включват одушевен партньор, тогава целта е и двамата да се чувствате добре. Сексисткото поведение обаче може да бъде проблем по време на секс. Не че в офиса, в училище, на улицата и на други места не се явява като такъв.

Дефиницията на Сексистко поведение в речника Merriam-Webster има две части:

- Предразсъдъци или дискриминация въз основа на пола, особено срещу жени.
- Поведение, условия или нагласи, които насърчават стереотипите на социалните роли въз основа на пола.

Според двете определения това е начин на мислене, действие и поведение, който се основава на убеждението, че мъжът е по-висш и винаги трябва да е по-важен. Независимо дали говорим за леглото или извън него. Ако мъжът е сексист, той ще бъде такъв и в интимните връзки, но не бива да жените да търпят това поведение по време на секс. Как може да се идентифицира и какви са сексистките модели в кревата, които не бива да се толерират?

Вярването, че „не“ всъщност означава „да“
Нека започнем с най-основното - „не“ не означава „не“. Някои мъже смятат, че „не“ всъщност означава „да“. С други думи, ако настояват на своето, в крайна сметка, жената ще отстъпи. Това е наистина широко разпространено убеждение, в което много господа все още вярват, дори и днес.

Е, време е да стане ясно, че „не“ означава „не“ и нищо повече от „не“. Точка.
Сексът е споделяне и наслада на времето заедно, за което и двамата трябва напълно да се съгласят. Така че, ако някой казва „не“, не трябва да има секс. Сексът никога не трябва да бъде насилствен, нито физически, нито психологически.

„Не нося презервативи”
Друго от класическите сексистки поведения е, че мъжът отказва да носи презерватив. Той може дори да използва класическата фраза „Аз съм чист“, „Клинично здрав съм” и прочее. Този тип мачо отношение показва арогантността на мъжа, който смята, че каквато и да е последица от секса (като полово предавани инфекции например) не е негова отговорност, а е „задължение” на жената. Така че, всяка последица от секса е по вина на партньорката му. Е, това не е вярно. Сексът е занятие, при която двама души участват и са еднакво отговорни. Следователно имате право да поискате защита и другият човек също да поеме отговорност.

Само жените правят орален секс
Разбира се, за мачото сексът се върти около неговото удоволствие, а доволството на жената е последваща мисъл. Поради тази причина мъжът сексист обикновено отказва да прави орален секс на партньорката си, но ще иска от нея да го задоволи с език. Такъв тип мъже са склонни да забравят, че жените също се нуждаят от стимулация и че те също имат предпочитания и нужди. Те вярват, че всичко е свързано с мъжкия полов акт или оргазъм. Много шовинистични типове след като достигнат оргазъм, смятат, че сексът е свършил. Да, да, ама не. Сексът е много повече от това. Той има любовна предигра, която включва неща като целувки, докосвания, милувки... Трябва да е удовлетворяващо и за двамата. Оралният секс е важен за жените, за да могат да се насладят на клиторни оргазми. Въпреки това мъжете сексисти си мислят, че това е „загуба на време“ или дори „унизително“ за тях.

Заключение
Сексистките поведения по време на секс са склонни да възприемат жените като обекти за удоволствие на мъжете. За тях фантазиите на другия пол и желания не се броят. Сексът започва и свършва с мъжа, целящ неговото удовлетворение. За съжаление, това е не само вкоренено в мозъка на някои непораснали емоционално момченца, но има и сериозни последици за жените. Често те си мислят, че ако не отстъпят, няма да се харесат на мъжа, с когото са. Грешка. Отстоявайте собственото си удоволствие, момичета, и помнете, че някъде в този чуден свят има един истински мъж, с когото ще изживеете чутовни оргазми. Но само ако не правите компромиси със себе си, споделяйки се със сексуални егоисти.