Тези от вас, които са фенове на фентъзи сагата „Игра на тронове“, са наясно с една от култовите реплики в поредицата. „Джон Сноу, ти не знаеш нищо.“ С чиста съвест мога да припиша това заключение към доста голяма част от господата, които си мислят, че са абсолютно наясно не само с нашата женска анатомия, ами и с произтичащите от нея удоволствия. Блажени са низшите духом. Благословени да са мъжете, които си мислят, че са ни разцъкали като любимите си порнозвезди. Немалко от тях си представят как техният сексуален блян се взривява от кеф, досущ като във филмите за възрастни, а на пишман импресионистите им се ще да са муха на стената, та да станат свидетели на пустия ни оргазъм. Истината е далече, далече на юг. За да мастурбираме, не трябва да сме с изрядна прическа, с мити зъби, облечени в предизвикателно бельо. Не е нужно да сме възбудени от гледката на задоволително мъжко тяло. Истината е, че мъжете само си въобразяват, че знаят всичко за това как се случва женската мастурбация.

Пъхаме каквото намерим във вагините си
Немного криви краставици, бутилки с удобно гърло, скулптури на Айфеловата кула, по-твърдичък банан и прочие глупотевини нямат нужната квалификация, за да се настаняват във влагалищата ни, еле пък като причини за удоволствие. Нищо че мъжете си мислят, че телата ни са наследници на татко Барба и може да придобиват всякакви налудничави форми. Да не говорим, че тези сечива на сексуалния труд са побрали в себе си де що има микроскопичен живот. Ако ще пъхам нещо в себе си, искам да е чисто, спретнато и здраво, пише Bulnews.bg.

Винаги си обличаме най-секси бельото
Господата са такива сукали, стане ли дума за визията, в която се спретваме, когато мастурбираме. Повечето от тях смятат, че ние се докарваме в най-перверзното си бельо, само и само да стигнем до оргазъм. Е, що за глупост. Все едно не мога да си онанирам с анцуг, клин, по шорти или чисто гола. Да не говорим, че последното е най-удобно.

Мислим за пениси, докато се пипаме
Обичам фалоси. Обичам да ги галя, да ги докосвам с устни, обичам ги в себе си, но не си мисля за откъснат член по време на мастурбация. Ако мисля за пениси, то те винаги са свързани здраво за тялото на притежателя им. В крайна сметка за мен членът е придатък, а не основа на мъжа. Противното би ме отблъснало като презадоволена нимфоманка.

Мастурбираме с приятелките си
Имах един мераклия за любовник, който малоумно си мислеше, че когато излизаме с приятелки по женски, се събираме в хола на една от нас и си правим масова мастурбация. Егаси нелепицата. Няма да пийваме коктейли и да одумваме мъже с девойките, ами ще си свирим на гениталиите като виолончелистки. Все едно мъжете, като се събират да гледат мач, си вкарват топки в анусите. Мастурбацията е запазена за личното пространство, но ако искам да я споделя с някого, то тогава със сигурност това би бил партньорът ми, а не леля Радка от първия етаж.

Галим гърдите си, докато мастурбираме
Не казвам, че няма жени, които го правят, но едва ли са прехластнати през цялото време върху горната част на тялото си. И честно казано, това по-скоро бихме го направили, ако искаме да се докараме пред любовника ни като някакви страшни сладострастници, които не могат да се наситят на организма си.

Имаме нужда да мастурбираме всеки божи ден
Да бе! Това не е кърска работа. Самозадоволяване не се прави по график, не е на надница и зависи от житейските фази, в които се помещаваме. Не че не съм го правила в несвяст известно време, но тогава бяха години на ненаситност. Сега, понатрупала сексуална мъдрост, знам, че няма нужда да използвам гениталиите си безконтролно. Удоволствието ми е важно, затова не ща да го разпилявам.

Докосвайки се, гледаме снимки на привлекателни мъже или жени
Аз лично предпочитам, ако ще гледам нещо, докато си доставям доволство, да е филм за пораснали момчета и момичета. Но най ми харесва да използвам въображението си, викам на помощ палави спомени или си представям как изглеждам в момента на кулминиране. Да, знам, че последното звучи нарцистично, ама поне съм откровена.

Гледаме се в огледалото, докато го правим
Ще си призная, че понякога обичам да се поглеждам в огледалото, преминавайки покрай него на път към банята. Със сигурност обаче не мастурбирам срещу огледалния си образ. Аз кеф ли ще си доставям, или ще се гледам като балерина на тренировка дали правилно изпълнявам плие.

Само пръстите ни вършат работа
Разбира се, някои от нас ползват само тези накрайници на тялото за задоволяване. Други предпочитат вибриращите играчки, трети докосват ожесточено клитора си и никога не пъхат ни ръце, ни вибратори в себе си. Най-вероятно господата не са помислили за варианта, в който женската ръка е със свръхдълга ноктопластика, която със сигурност може да доведе по-скоро до наранявания на женствеността, отколкото до нейния самооргазъм.

Сигурни са, че е много възбуждащо да се самозадоволяваш под душа
Не, благодаря. Някак не си представям да свиря на арфата си права. Не стига, че е неудобно, ами и с напредването на възрастта коленете омекват, но не само от наслада. Вярно е, че доста жени си служат със струята на душа, за да си доставят сексуално задоволство, но ако ще го правим в банята, по-добре да имаме вана. В противен случай ще трябва след една петилетка да слагаме магнитни наколенки, докато мастурбираме.