Секси трик, за който мечтае - зодия Овен

Заведи го на шопинг обиколка за бельо (ще получиш бонус точки, ако го замъкнеш в пробната за предварителен преглед). Пред гледката на палавото ти облекло, богатото му въображение ще се развихри.

Секси трик, за който мечтае - зодия Скорпион

Очакването е най-големият афродизиак за скорпиона. Стимулирай желанието му по време на вечеря с кратък sms „Нямам търпение да останем насаме“. Когато най-после се доберете до твоето местенце се съблечи бавно и съблазнително и не му позволявай да те докосва докато не се озовете между чаршафите.

Секси трик, за който мечтае - зодия Стрелец

Постоянната промяна го поддържа заинтригуван, така че удовлетвори еротичната му ненаситност като постоянно променяш позите по време на секс. Предизвикателствата го разпалват, така че може да му организираш игра – да не откъсвате телата си едно от друго докато променяте положението им...

Секси трик, за който мечтае - зодия Телец

Събуди всичките му сетива... Сдобий се със секси камшик и го примами. След това му достави нужното настроение с нежна музика и вкусно миришеща свещ. Остави се в ръцете му и му позволи да похапне шоколад директно от тялото ти.

Секси трик, за който мечтае - зодия Близнаци

Този знак е същински търсач на силни усещания. Стига да не се притесняваш, прояви инициатива за нещо доста пикантно. Можеш също да го оставиш безразборно да отвори някоя страница от Кама Сутра и да овладеете позата, на която попадне до съвършенство...

Секси трик, за който мечтае - зодия Рак

Въвличането му в изненадващо похотлива техника от висшия пилотаж ще разкрие прикритата му дива страна. Обуй си високи черни ботуши, завържи ръцете му с помощта на вратовръзка, обкрачи го и стискай бедрата му докато го докараш до върха.

Секси трик, за който мечтае - зодия Лъв

За да подлудиш внимателния любовник ЛЪВ, го отрупвай с комплименти. По средата на срещата ви му кажи колко секси изглежда дупето му в тези джинси. Щом стигнете вкъщи, обсипи кожата му (а и егото му) с целувки и докосвания абсолютно навсякъде.

Секси трик, за който мечтае - зодия Дева

Изглежда ти сдържан, но не и, когато вълните на удоволствие започнат да го заливат... Съблазнително го дразни като преустановяваш действие всеки път щом започне да достига ръба... И така докато не дойде моментът, когато вече не издържа и секунда повече.

Секси трик, за който мечтае - зодия Везни

За да го подлудиш, донеси точно до леглото едно огромно огледало. След като те съблече, се намести точно върху него, за да му доставиш уникална гледка!

Секси трик, за който мечтае - зодия Водолей

Най- интригуващото нещо за водолея е мистериозността. Остави му бележка с инструкции на вратата да последва пътечката от неподозирани наслади – шампанско, камшик, масажно олио. Когато успее да се добере до спалнята ти му приготви вкусна награда директно от тялото си.

Секси трик, за който мечтае - зодия Козирог

Този контролиращ се знак тайничко обича да бъде покровителстван в спалнята. Накарай го да се наслади на тялото ти с реплики от типа „Целуни врата ми“. След това избери подходящата поза и го наставлявай да бъде по-бързо, по-нежно, по-грубо и т.н.

Секси трик, за който мечтае - зодия Риби
Рибите са пристрастени към водата, така че запали няколко свещи, напълни ваната и го покани да ти прави компания. Насочи погледа си към лицето му, разтвори краката си и ги увий около гърба му, а после нежно и сигурно следвай темпото му.

TrafficNews.bg