Мъжете са най-щастливи в леглото, когато партньорът им също показва, че се радва със всичките си сетива. Ето какво да правите, когато се грижите за собственото си удоволствие.

Перфектно завършена мисия

Мъжете искат да се състезават и да имат чувството, че са свършили добра работа - на работа, във футболна игра с приятели и особено в леглото. Тъй като сексът не гарантира кулминация за жената, вашият оргазъм е обективно доказателство, че той е умел сред чаршафите.

Война от удоволствия

Женският оргазъм е придружен от мускулни крампи, огъване на гърба, ухапване на устните и зачервяване на различни части на тялото. Всичко това са сцени, които го вълнуват и допълнително увеличават сексуалното му удоволствие. С други думи: вашият оргазъм подхранва оргазма му.

Звуците го вълнуват

Въздишките ви са като обикновена система за съблазняване, която го насочва къде да ви целува, кои зони да докосва и кои зони да избягва. Въздишка на удовлетворението от резултата ще ускори пътуването му до оргазъм. Няма да има нищо против да бъде чут от съседите си.

Оргазмът ви доближава и ви прави по-щастливи

След менопаузата мозъкът се потапя в окситоцин - вещество, повишаващо настроението, което ни прави щастливи и емоционално свързани. Мъжът също така знае, че сексуалното удоволствие идва само, ако сте щастливи и  доволни.

Имате суперсили

Рядко се случва жените да успеят да постигнат множество оргазми, но все пак това е възможност, запазена само за жени. Да, затова мъжете ревнуват, но и се изумяват от физическите ви способности. Вашето тяло е тайна, която искат да проучат подробно. Нека.