Дали ще запалиш огън, или ще направиш спектакъл с фойерверки, зависи единствено от теб. Съществуват различни дребни елементи, които извънредно силно възбуждат мъжете и правят секса незабравим.

Те са особено прости и лесни за реализиране, ето защо съветваме всяка дама да се възползва от тях. Със сигурност ще остане доволен!

Инициатива. Мъжете са ловци по природа, но пък егото им е свръх доволно, когато дамата от време на време стартира любовните ласки първа.

Спонтанност. Повечето мъже супер много се вълнуват от идеята за спонтанен секс. Например в колата или пък да го събудите с френска любов. Много е сладко, когато е неочаквано. Със сигурност ще забележите колко по-първичен, но и страстен ще бъде той.

Аромат. Нежността и приятният аромат на женската кожа винаги ще действа възбуждащо на мъжете. При това и оставя спомени, при мисълта за които той дълго време ще усеща сладка тръпка ниско в корема.

Контрасти. Емоционални – да вземем за пример скарали сте се, сърдита сте му, той очаква цупене с дни, а изведнъж му разкопчавате ризата и започвате да го целувате страстно. Физически – смяната на интимните ласки от динамични към сластни и бавни и обратното също много се харесва на мъжете. Само не прекалявайте с честотата на промените и не ги правете, когато той е точно преди оргазъм.

Желание. Каквото и да правите, както и да го правите, никога няма да има пълен ефект, ако желанието ви за секс не си личи! То е нещото, което пали и най-дълбоките мъжки страсти. Да вижда, че ви доставя огромно удоволствие и че го желаете с цялото си същество. Това е ключът към мъжката наслада. 

Източник: За жената