Сексът е онзи момент, в който падат всички физически и емоционални бариери. Макар лъжата по-често да не е добродетел, тя е необходима и в най-интимните моменти. Разбира се, ако се налага всеки път да изричате лъжа, за да запазите достойнството на партньора си, може би трябва да помислите дали разминаването в леглото между вас не е твърде голямо. 

Но от време на време мъжете имат нужда да чуят следващите малки женски лъжи.

„Аз наистина не очаквах това.“

Всъщност, дами, вие сте с най- хубавото си дантелено бельо в еднакъв цвят, перфектно обезкосмени, с безупречен педикюр в червено. При тази красива гледка малко вероятно е партньорът ви да повярва, че предварително не сте планирали вечерта да завърши по особено интересен начин. Въпреки това мъжете обичат да чуват тази малка лъжа.

„Никой преди не ми е доставял такова невероятно удоволствие там долу.“

С изключение на последния ви партньор. Но това е още една необходима лъжа, която е добре любимият ви да чува. Не само ще остане доволен от това, че положително сте оценили неговите орални умения, но с всеки изминал път ще се старае да ви достави още по-голямо удоволствие.

„Това е най-големият пенис, който някога съм виждала.“

Оценката за размера и външния вид на мъжкото достойнство е повече от необходима, особено ако останете неприятно изненадани. Не искате да нараните партньора си и той да разбере, че пенисът му е с по-малките от очакваните размери, нали?

От друга страна това може да бъде и комплимент, ако размерите са повече от задоволителни. И в двата случая, за мъжете е важно партньорките им да харесват пенисите им. 

„Ти си първият, който влиза там.“

Онова място, което е любимо на много мъже и настояват да покорят при всяка следваща партньорка. Аналният секс е едно незабравимо изживяване за мъжете и за някои жени. Не се съмнявайте, че той ще поиска и с вас да изживее това приключение, а ако разбере, че той е първият покорител, това ще го възбуди още повече.

„О, да, точно там!“

Но всъщност, може би малко по-високо и малко по наляво. Сексът е постоянно изучаване между партньорите. Разучаваме своите горещи точки, преоткриваме желанията си. Една малка лъжа може да стимулира любимия да продължава да бъде един добър изследовател на вашето тяло.

Важно е и вие да го навигирате по деликатен начин, докосвайки се по местата, по които той да мине след това.

„Разбира се, че мисля за теб през цялото време!“

Е, и може би малко за Джейсън Стейтъм, Крис Хемсуърт и дори за бившия. Вашите фантазии свързани с други мъже по време на секс с партньора е добре да останат в тайна. Но не забравяйте, че любимият човек винаги усеща, когато половинката му е там физически, но и емоционално.

„Ти си най-добрият любовник, с който някога съм била.“

Нима? Разбира се напълно възможно е да попаднете на партньор, който да промени всички ваши представи за хубав секс.

„Всичко е наред, това се случва на всички момчета.“

 Да, еректилната дисфункция може да се появи при всички мъже, дори и при по-младите. Има редица причини за появата на това състояние, като стрес, консумацията на алкохол, прием на медикаменти и т. н. В този случай тази лъжа е задължителна, за да запазите достойнството на партньора си.

„Обичам те!“

Упс! Ако не изпитвате тези силни чувства, бързо се поправете с „Обичам пениса ти! В момент на страст и емоции е напълно нормално да се изпуснете и да кажете „Обичат ме!“.

„Свърших!“

Има моменти, в които въпреки страхотния секс, не достигаме до оргазъм и това е нормално. Изричаме тази малка лъжа, за да се почувства партньорът ни добре. Ако това са редки и единични случай, няма проблем. Но ако често не достигате до връхната точка е добре да го обсъдите.

TrafficNews.bg