Овен

Истината е, че през почивните дни ще бъде трудно да се устои на вашия магнетизъм. Половинката ви определено ще се почувства запленена от вас, както и напълно непознати представители на силния пол, което може да се окаже повод за ревност.

Телец

Очакват ви хубави дни, Телци! Предстои ви да откриете неподозирано привличане с половинката - както сексуално, така и духовно. Може би сте позабравили първоначалната страст от началото на връзката си, но през уикенда всичко ще си дойде на мястото.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще се радват на хармония и разбирателство в отношенията, но сякаш ще им се иска да добавят щипка "страст" към сексуалния си живот. Не е изключено да имат еротични фантазии, които ще искате да разкриете.

Рак

Раците няма да бъдат на гребена на любовта определено. Като че ли ще изместят фокуса си върху работата, за да постигнат успехи пред идната седмица.

Лъв

Имате нужда от развлечение и ухажване и е възможно да го потърсите извън връзката си. По-добре бъдете предпазливи и се старайте да не заблуждавате никого.

Дева

Обичайните ви мнителност и перфекционизъм са излезли в отпуска. Чувствате се енергични и готови за дълбока и интимна връзка. Това ще бъде посрещнато радушно от половинката! 

Везни

Именно любовта ще ви вълнува през целия уикенд. Ще искате да споделяте и да създавате – дом, гнездо, семейство. Може би е дошъл точният момент.

Скорпион

Влюбените Скорпиони ще се радват на малките жестове, на полученото отношение, на грижата от страна на половинката. Вниманието и уважението ще се окажат отличителен белег на връзката ви, особено през почивните дни.

Стрелец

Ако досега сте залагали на повече игри и закачки в любовта, за вас също ще дойде преломен момент. Ще откриете в себе си дълго пазена "сериозност" и ще искате да я споделите с половинката.

Козирог

Чувствате се добре в кожата си, спокойни, и това ще донесе хармония и във връзката ви. Ще ви вълнуват типично семейни неща – да поканите гости, да отидете на пазар, да излезете на разходка.

Водолей

Може би ще имате проблем със споделянето и това ще окаже влияние на цялостната комуникация. Поговорете с партньора, колкото и да не ви се иска.

Риби

Сметките ви няма да излизат, но повод за притеснение няма. Разговорите с половинката ви по отношение на финансите ще се окажат доста плодотворни.

Източник: Actualno.com