Овен

За родените под знака на зодия Овен предстои неочакван обрат в любовта. Любовните взаимоотношения ще бъдат динамични. Това може да доведе до известно напрежение във връзката или да има положително развитие за вас, пише Iwoman.

Телец

За Телците предстоят вълнуващи дни. Някой от обкръжението ви може да покаже симпатиите си към вас. Възможно е той да не възбуди интереса ви, но със сигурност ще се чувствате поласкани.

Близнаци

Ако през последните дни с половинката сте имали разногласия по отношения на финансите, изглежда предстои щастлива развръзка. След събота ще имате повече късмет в тази посока. Тези от вас, които нямат партньор до себе си, могат да очакват романтичен обрат от личност, за която и не са си представяли, че може да им обърне внимание.

Рак

Ако сте обвързани ще имате възможност да се преоткриете с половинката си. Ще обсъдите всичко, което ви вълнува, ще преодолеете заедно пречките, които е възможно да се появят на пътя ви. Този уикенд ще ви накара да осъзнаете, че когато сте заедно сте по-силни.

Лъв

Обрати в любовта ще има и за Лъвовете и те ще са положителни. С любимия човек ще преоткриете връзката си и това ще стане на вълнуващо за вас пътуване. Ако не сте от пътуващите, със сигурност ще намерите начин да разнообразите времето прекарано заедно.

Дева

В действителност звездната карта показва, че няколко планети ще спомогнат за постигането на напредък в любовта. Ако търсите нова половинка, обърнете внимание на събитията около вас, особено на по-мащабните и социални. Може би ви очаква нещо вълшебно.

Везни

Положителни любовни изненади предстоят за обвързаните Везни. Планетата на изобилието Юпитер в момента се движи през вашия знак и ви подкрепя. В резултат ви очакват много любовни изненади. Готови ли сте за тях?

Скорпион

Сексуалният ви живот през уикенда ще бъде вълнуващ. Ще имате възможността да проведете истински и дълбок разговор с половинката, както и да осъществите голяма част от плановете, които сте си поставили за предстоящите дни. Очакват ви хубави моменти.

Стрелец

Вашият любовен живот ще бъде всичко друго, но не и скучен. Възможно е да получите любовно признание от ваш приятел. Друга възможност е любимият човек да ви е подготвил редица романтични изненади. Ще бъдете развълнувани и във връзката ви ще има хармония.

Козирог

През този уикенд ще разрешите проблемите с половинката, които изискват някакъв вид компромис. Ще бъдете в състояние да споделите на любимия човек това, което искате да промените, за да се чувствате максимално добре.

Водолей

През тези два дни не обръщайте гръб на комуникацията с любимия човек. Има вероятност да изясните недоразуменията помежду ви. Разговаряйте, споделете вашите усещания, желания.

Риби

Ако сте разочаровани от социалния си живот тези дни, знайте че промяната наближава. След събота вашите приятелства ще ви помогнат да се срещнете с интересни хора. Ако търсите романтична връзка, напълно възможно е да срещнете нова любов.