Овен

През уикенда ще има моменти, които ще ви накарат да се почувствате така, сякаш сте изгубили ума си. Романтичните възможности са "на една ръка разстояние", затова отворете сърцето си.

Телец

Уикендът ще ви предложи домашен уют, за какъвто копнеете от много време. Може да потънете в сладки разговори с половинката за някакви промени в интериора или пък да помечтаете за къщата на мечтите си, пише Iwoman.bg.

Близнаци

Ще бъдете отворени и разговорливи с половинката. Няма да имате никакъв проблем да подкрепите и влезете в положение, а в замяна ще получите същото разбиране и мило отношение.

Рак

Тези почивни дни определено ще бъдете фокусирани върху темата за парите. Може би сте твърде близо до повишение в службата, затова искате да се отдадете на щастието.

Лъв

Любовния ви живот през уикенда ще бъде повее от невероятен. Ако скоро сте се запознали с някого, ще решите да направите стъпка напред.

Дева

Не толкова идеален се очертава уикендът за Девите. Не е изключено да попаднете в ситуация на спор и да загубите добрия тон един към друг, водени от гнева. скандал

Везни

Не се застоявайте у дома, защото социалните събития ще окажат положително влияние и на любовния ви живот. Не бива да губите романтичните възможности, които ви се предоставят.

Скорпион

Скорпионите ще разберат, че настоящата им половинка е "точният човек". Прозрението ще ви даде спокойствие и ясен поглед над връзката ви.

Стрелец

През почивните дни с партньора може да се радвате на общи интереси, които да ви помогнат да преоткриете себе си. Подгответе се за забавление!

Козирог

Козирозите е изпитват нужда да говорят открито и честно, особено по отношение на секса. Добрата новина е, че половинката ви ще отвърне на вашия ентусиазъм.

Водолей

Ще се наслаждавате на уикенда буквално, чувствайки се свободни да правите каквото душата ви иска, без да се съобразявате с никого.

Риби

Обвързаните Риби ще трябва да бъдат по-внимателни в комуникацията с половинката. Поровете през тези два дни няма да доведат до нищо градивно.