Овен

Грабнете потенциала на любовта, защото за вас ще има предостатъчно! В събота очаквайте възможност за страстни любовни афери.

Телец

Внимавайте, защото може да се окаже така, че през този уикенд да ви се наложи да се потопите в домашните си задължения, което да ви дистанцира от любовния ви живот.

Близнаци

Има вероятност да възстановите връзка с предишна любов чрез социалните мрежи. В случай, че сте обвързани, бъдете внимателни с този вид комуникация.

Рак

Възможно е през уикенда да паднете духом. Има опасност да получите усещане, че никога няма да откриете истинската любов, но не се оставяйте.

Лъв

С любимия си човек ще имате възможност да си вземете романтична почивка заедно и да заздравите връзката си още повече. Изберете място, на което вече сте били, за да събудите стари мили спомени.

Дева

Финансови въпроси могат да се набъркат в любовта през почивните дни. Има вероятност да се случи нещо задкулисно в любовта за вас.

Везни

Събота ще бъде изпълнена с въодушевление за Везните. Ако вече имате партньор, това е идеалният момент да опитате нещо ново и щуро. Бъдете по-експериментални.

Скорпион

Обвързаните ще открият нови приятелски двойки или ще преоткрият стари "семейни приятелства", на които да се насладят заедно. Като цяло звездите ви намекват, че трябва да разширите социалния си кръг.

Стрелец

Предстоят приятни изненади, които ще ви зарадват. За вас и партньора ви предстоят романтични преживявания, дължащи се на промяна в темпото, която ще ви отклони от обичайната рутина.

Козирог

Няма да искате да се отдалечавате много от дома. Добре е да се усамотите, защото приятелите ви могат да помрачат хубавите моменти. Съсредоточете се върху любовта си и не позволявайте да отвличат вниманието ви с работа.

Водолей

Споделяйте идеите си с партньора – няма да помисли, че сте полудели! Ще усещате подкрепата на половинката си във всяко начинание, а това ще ви зареди с иновативни идеи.

Риби

Възходи и падения в любовта през този уикенд очакват Рибите. Партньорът ви ще се държи прекрасно с вас, ще се чувствате желани и обичани. В неделя обаче тези върхове ще се сринат. Ще откриете фундаментално различие между вас, което няма да можете да пренебрегнете.

Източник: Актуално