Звездите ще ни накарат да гледаме прекалено идеалистично на любовта. Няма да виждаме ясно нещата, което в даден момент може да се окаже катастрофално за нас. Без да се притесняваме ще искаме да прекараме повече време в розовия балон на любовта. А кога той ще се спука?

Повече за това какво ви очаква в любовта, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вашият владетел Марс, както и пълнолунието тази седмица, ще ви накарат да се замислите върху любовния си живот. Живеете в някаква любовна заблуда. Имате мечта, която искате да направите реалност и не искате да се откажете от нея. Дали има смисъл да продължавате да се надявате, да чакате?

Телец

Ако сте в позиция, в която чакате да намерите някого, който да се грижи за вас, може би е време да си припомните нещо много важно за знака на Телеца. Вие сте повече от способни да създадете материалната сигурност, която желаете. Може би е добре да спрете да търсите някого, който да се грижи за вас, на когото да разчитате да ви осигури нужния комфорт. Само тогава любовта ще ви последва.

Близнаци

Близнаците ще бъдат емоционални тази седмица. Пълнолунието през тези 7 дни ще ви направи по-уязвими. Това може да е период, в който емоциите ще са объркани, динамични и може би ще прозрете някаква истина. Що се отнася до любовта, изглежда, че нямате друг избор освен да обичате и да вярвате в нейната власт. Може би това ще бъде най-добрият избор от всички.

Рак

Тази седмица представителите на зодия Рак ще бъдат по-напрегнати. Има нещо, което ви притеснява, може би някаква тайна, за която се колебаете дали да разговаряте с партньора. Ако се чувствате некомфортно да обсъдите проблема с него, поговорете с близък приятел. Ако задържите всичко в себе си и премълчавате, рискувате да увеличите стреса във връзката си.

Лъв

Ако в последните дни или седмици сте обмислили добре финансовото си положение, сега може да започнете да плащате цената. Също така е възможно да установите, че двамата с партньора ви имате различни гледни точки относно парите. Любовта все още е тук и вие вярвате, че тя може да се справи с всичко.

Дева

Нуждаете се от почивка от цялата реалност на вашата връзка, Деви. Уморени сте да виждате всички недостатъци и да се опитвате да изгладите всички недоразумения, защото винаги искате всичко да е съвършено. За щастие тази седмица Вселената ще ви помогне да се насладите на романтика. Нептун се насочва директно към вашия партньорски сектор в събота. Всичко, което виждате, е любов.

Везни

Офис романтика може да се превърне в бъркотия. Вероятно сте толкова влюбени в тази личност, че сте готови да рискувате работата си, за да следвате любовта, особено ако не сте доволни от настоящата си работа. Помислете дали една романтика заслужава да рискувате кариерния си напредък.

Скорпион

Ако любовта е за глупаците, тогава вие искате да бъдете най-големият глупак от всички. Марс понастоящем се движи през вашия истински любовен сектор, мотивирайки ви да преследвате истинска духовна връзка с някого. Тъй като толкова силно искате да си намерите половинката, може би сте твърде склонни да се примирявате с целуване на много жаби. Няма да ви е грижа дали той или тя са подходящи, защото емоциите ще ви водят.

Стрелец

Пълнолуние във вашия партньорски сектор ще ви покаже истината за вашата връзка. Няма спор, че с партньора си изпитвате силни емоции един към друг. Тази седмица ще може да ги споделите един с друг, да засегнете тема от миналото, която е била разочарование. Време е да оставите миналото и да се съсредоточите върху бъдещето.

Козирог

Има нещо във връзката ви, което изисква вниманието ви и разрешаването му. Тази седмица вие ще предпочетете да го „скриете под килима“, за да може максимално дълго да се наслаждавате на романтиката. Това може да работи временно, но знаете много добре, че не можете да продължите да живеете завинаги в „La la land“. Реалността може да се окаже сурова.

Водолей

Пълнолунието ще ви накара да осъзнаете, че може би се влюбвате в определена личност, която скоро се е появила в живота ви. Вие сте готови да говорите от сърце и да изразите точно как се чувствате.

Ако вече се намирате във връзка, с половинката ще проведете поредица емоционални разговори за бъдещи планове, а може би дори за бебе.

Риби

Вероятно се чувствате така, сякаш вашият партньор не ви подкрепя толкова, колкото бихте искали по отношение на работата. Вместо да изкажете своето несъгласие, вие ще предпочетете да си замълчите. Нептун ще повлияе на вашия знак, което ще ви накара да видите доброто във всички ситуации. Макар че това може да не е реалистично, хубаво е да имаме способност да прощаваме, да забравяме и да се движим напред. Вие сте решили какво е наистина важно за вас и това е любовта.

Източник: Az-jenata.bg