След като интернет предлага първия риалити формат, който носи името SexFactor, любопитните фенове могат да разберат доста интересни факти за порно индустрията. Wood Rocket предлага отговор на един от най-важните въпроси "Колко пъти на ден правят секс порно актрисите?". Наистина, това е един доста важен въпрос, който би могъл да помогне на мнозина. Ето какво казват някои порно актриси по въпроса.

Обри Сноу например споделя, че за един работен ден е правила секс цели 9 пъти и всички сцени били заснети моментално.

Джейд Найл споделя, че пред камера е правила секс с 3-ма души едновременно, но това е бил рекордът ѝ, както и един от тежките работни дни. Ваялет Монро споделя, че най-голямото изпитание са били 3 анални сцени в един ден, което в тази индустрия трябва да се удвои - 6 пъти.

Ваялет е една от актрисите, които обичат професията си. След четири сцени на ден Али Хейз признава, че се чувства като труп. Причината? Тя винаги успява да свърши и това е изтощително. Повечето жени признават, че го правят за тръпката, други наистина имат нужда от пари, а професионалистките имат нужда от задоволяване на онази прикрита нимфомания.

Ето това е порното, група жени дава всичко от себе си, за да направи мъжката аудитория щастлива. Как да не сме благодарни?

Източник: мен.бг