Проучвания – хиляди, експерти – милиони, мнения – милиарди… Чакайте! Може ли… може ли и аз да кажа нещо? Може? Супер!

В града се носи слух, че жените са вечно недоволни от времето за любовни ласки, което им отделят техните половинки. Ех, ама са капризни, бе!

Моето, макар и скромно, но експертно мнение е, че, ако ще правиш секс между 3 и 5 минути, по-добре изобщо не го започвай, както и ако ще правиш секс по час и половина, пак не си прави труда. В единия случай рискуваш да влезеш в графа – загубеняци, а в другия спокойно могат да ви вкарат и двамата в болница, благодарение на продължителната ти ерекция и протъркването ѝ.

Идеалният секс, за мен, трябва да е нещо, като следното:

Любовна игра – хубаво е със събличането на дрехите, тя да не е по-кратка от десетина минути, както и да не е повече от 15. За да се възбудите достатъчно, ще са ви нужни малко ласки по врата, гърдите, гърба и в общи линии всички чувствителни зони, които не включват гениталиите.

Секс – същинската част си е това, за което е цялата олелия. Винаги използвайте презерватив, освен в случаите, когато целенасочено търсите забременяване! Сменяйте рядко позите, защото сексът в живия живот не е, като в порното. За да докарате една жена до оргазъм, трябва продължително да стимулирате ерогенните ѝ зони. В този ред на мисли – отделяйте по 5-6 минути на поза, което в края да даде около 15.

Гушкане след секса – кой американски сценарист е решил, че мъжете не обичат да се гушкат след секс?! Готино е, стига да се спазват някои основни правила, а те са:

Почистете физиологическите сокове на партньора от себе си, защото никой не обича да вкусва собствените си течности, когато веднъж вече са напуснали тялото му.

Прегърнете удобно половинката си, за да не се получават неприятни схващания.

Не говорете! Наслаждавайте се просто на момента.

Всичко това трябва да е в рамките на 30-40 минути, ако все пак искаш и двамата да сте доволни.

В края всичко трябва да е минало, като след тренировка. Как така ли? Еми, когато отидете във фитнеса, първо разгрявате, после тренирате, а в края разтягате. Не ходиш на фитнес?! Как тогава очакваш да си полов атлет?! Бързо тичай към секция „Фитнес“, образовай се и започвай, че ще се караме, иначе!

TrafficNews.bg