Това е тема номер едно при разговори с приятелки и никога няма да чуете в такъв, че размера няма значение . По-скоро ще получите интересни отговори на въпросите “Съществува ли стандартен размер?”, “Колко точно е от значение?” или “Кое е по-важно - дължина или диаметър ?”

Ако вашите приятелки са срамежливи или не искате да питате, то ние сме тук за да поговорим открито за това!

Големината на мъжкото достойнство

Самочувствието на мъжете се гради не само от външния вид, но и от размера, който крие в панталоните си. Дължината и диаметъра са също толкова важни за мъжете, колкото и за жените, които им се радват. Различни проучвания показват, че важността расте правопропорционално с възрастта на жената .

В началния етап от сексуалния живот всяка жена е завладяна от “романтичната” страна на секса и не обръща особено внимание на тези неща, но с опита и годините, най-вече към 35/40 години, жената открива, че има конкретни предпочитания.

Удоволствие/големина

Колкото по-голям, толкова по-голямо удоволствие? Да, но само, ако мъжа знае как да го използва. Нормалната дължина пенис , може да достави далеч повече удоволствие и по-важното няма опасност от болки и нараняване! Вагината е дълбока между 7 и 8 сантиметра и не ви трябват чудеса от храброст за задоволяване. Според учени, напълно достатъчни са 10/12 сантиметра за идеално усещане!

Стандартен размер?

Не съществува универсален размер. Обикновенно неерактирал пенис е от 6,5 до 10 см дължина и диаметър между 8-9 см. В ерекция средно от 12 до 17,5 см и диаметър около 12 см.

Кога можем да наречем един пенис голям и кога малък?

Според учените голям пенис е този , който надвишава 20см и малък е този под 6см. Само 5 от 100 мъже могат да се похвалят с дължина над 16 см, както и 5 от 100 могат да се срамуват от дължина под 10 см. 

Попитайте жените

Според женската аудитория идеалния размер е с диаметър между 15-16 см, но и 12-14 см би било задоволително. Относно дължината - 12,7 като минимум и 18 см топ. Друго важно за нежния пол е естетиката, по-малко извит, по-голямо удоволствие.

Защо е толкова важен диаметърът?

Дължината не е всичко, всяка жена би предпочела по-къс, но по-дебел пенис. Това е нормално, защото вагината е изцяло в нервни оконачания, чувствителни на натиск, които пениса предизвиква при проникване. Накратко, колкото по-широк, толкова повече стимулира вагината.

Как да го премерим?

За да бъдете най-точни, вземете линия. В изправено положение на тялото я поставете в основата на пениса до върха на главичката. Ако имате проблем, тъй като формата в някои случаи е по-извита, използвайте шивашки метър, който така или иначе ще ви помогне да измерите и толкова важния диаметър.