Срещал си я много пъти и дори си се възползвал от нея. Забавлява се и е винаги усмихната. Можеш да видиш онзи луд пламък в очите й. Опитва се да те прасне с поглед, но не вижда от алкохола и е започнала направо с ръце да мачка мобилния ти телефон в джоба. Пияната жена е приятно същество, което избягваме, защото жените стават различни същества, когато са употребили и могат да бъдат голям трън в задника. Всяко пиянство се изразява в различна форма, но ще ти разкажем за пияните баници (стига с тези кифли), които сме срещали.

Dancing Queen
Милата е изпила две тънки-тънки мастички и е решила, че е Андреа. Успешно си върти комби задницата и просто събира „влюбените“ погледи на всички разгонени гринговци. Издава звуци, които напомнят много на алармата на Golf II и си мислиш, че искаш да я уцелиш с бирената бутилка, ‘щото квичи на твоята честота и те кара да настръхваш. Хвърляй смело, братко, ние ще ти купим другa! Ако си решил, че ще я водиш във вас, запомни, че ще е много пияна и в алкохолните си халюцинации ще си мисли, че те е направила много щастлив. Потърпевши от такива девойки споделят, че не е изключено да ти сервират една употребявана водка с портокалов сок на белите чаршафи, пише Bulnews.bg.

 Философката
Щяхме да я наречем зубърката, но те не пият! Философките са красиви и нежни натури, но това е само душевната им страна. В регистрационните им документи се вместват в категория – ТИР. Тя не танцува и не обича чалга, но има уста, която никога не се затваря. Има шанс да уцели твоята тема за живота и ще се окаже доста приятна компания. Ще има недостатъци, но те ще се махнат, когато се наквасиш достатъчно. Философката е представител на урбанистичната аристокрация, но не и пречи да ти пръсне шушоните.

Лошото момиче
Лошият й характер е най-често изразен във фейсбук, където публикува полуразголени снимки или прекалено гримирани лица. Употребява камуфлажни материали а.к.а. гримове от втори клас и вече е изгубила всяка една черта по лицето си. Прилича на ходещ урок по фотошоп и никой не е виждал истинското й лице. Владее лошия поглед и не се притеснява да го използва срещу теб. Ще я забележиш на 4-тото голямо, когато представи визията си на разгонен пинчер. Точно за теб е, ако обичаш да се цапаш със спирали и някакви други мазила.

Шеф на мафията
Стадните животни винаги избират най-грозната за лидер и сам се досещаш, че тя  ще дава акъли на поразия. Ще я разпознаеш по това, че не може да се гримира и се опитва да прилича на фенка от woman-а. Слави се с невероятно много полови сношения (които са точно 0) и просто не си й в категорията. Докарала е вида на платена любовчийка, ‘щото е модерно и ще ти надува топките още много дълго време. Случва се да вземат и някой грозник, който да пази периметъра на овцете, че да не ги задяват левентите.

Народната жена
Много обича всичко българско и за това най-често върти дупарата на кючеци и други кални изпълнения. Издава различни продължителни гласни, които служат за сигнализиране на себеподобните й. Няколко такива ще те забавляват цяла вечер, но ги е много срам да ти пуснат. щото мама им е казала, че ако не се върнат честни и няма да получат зестра за сватбата. Облеклото им за клуб е пуловер на 3 куки и едни дънки. Гримове, парфюми, червила и всякакви други медикаменти са и забранени, ‘щото хубавото си е хубаво, а и тя е почитател на натуралната красота. Друса се ритмично и напомня на диско маймуна.

Фешън ТВ
Няма да я пропуснем и дори ще й обърнем особено внимание, защото е лъскава и блестяща, като станиола от пилето на грил. Обожаваме я, понеже свети в тъмното и няма да я изгубиш лесно от полезрението. Дискотеките трябва да й заплащат процент, защото тя е част от ефектите. Не можахме да й видим лицето, защото беше с огромни очила, като на заварчик и се надяваме да ни е забелязала, че с тези очила може да конкурира Ридик. Слуша всички възможни диджей, които къртят шпакловката и ще я разпознаеш по прическата тип: „Хирошима след бомбардировките“. Не можем да си кривим душата, че е красива, но е й сляпа, ‘щото отърва възможността да спи с девствени и разгонени човечета.

Жената с коса
Спечели наградата за най-дълбока делва и плосък хумор. Милата страда от липса на цици, но компенсира всичко със 150 квадрата гъз. Самочувствието е на „МАХ“ и  да не забравяме, че има бретон, който прикрива маската от Хелоуин, която тя нарича лице. Танцът е изключително пищен и се изразява в две стъпки и постоянно размахване на ръцете. В един момент ще започне да си бърше ръцете в косата и накрая ще заприлича на Бийвъс в главата. Загледай се малко и ще видиш, че има много чаровна усмивка, като на разгонена хиена. 

Мара Шепова
Най-вярната и мила жена, която си срещал. Тя е мечтата, с която винаги правиш любов и е готова на експерименти. Популярна е с това, че има близначка, която се казва Лиляна и двете могат да правят големи перверзии. Надяваме се, че разбра идеята и сме сигурни, че прибягваш до техните услуги, но няма проблем, защото и двете момичета не ревнуват от изброените по-горе. Мара е една от любимките ни, защото не иска пари не говори и прави всичко, което и наредим.