Няма значение колко сте опитни, когато стане дума за секс. Никой не е застрахован от грешки. Ако нещо не върви между чаршафите, помислете дали не сте направили волно или неволно някое от нещата по-долу.

Никаква предигра
„От вратата за краката“ е лаф, който може да е валиден понякога, но със сигурност е абсолютно забранен за постоянно ползване. Липсата на предигра е една от основните причини за липсата на оргазъм при жените. Мъжът може да се възбуди тотално за две секунди, докато на нас ни трябва повече нагласа, за да подготвим себе си и гениталиите си за последващите интимни действия.

Да симулираме оргазъм
Няма нито едно добро извинение за фалшивия оргазъм. Ако лъжем мъжа, че ни е доставил удоволствие, следващия път отново ще включи в програмата същите движения, които няма да ни доведат до никаква сексуална нирвана.

Да не ползваме предпазни средства
Задължителен атрибут особено ако правите секс с малко познат партньор или сте на противозачатъчни. Хапчетата не предпазват от сифилис, гонорея и други полово предавани чудеса. Повечето мъже обичат да пробутват извинението, че ерекцията им страда от презерватива, но ако не искат безопасен секс, тогава по-добре да не получат никакъв.

Да правим секс пияни
Едно малко може и да ни отпусне, но една бутилка най-много да ни накара да повърнем върху партньора. Да не говорим, че колкото повече алкохол има в кръвта, толкова по-малко чувствителност на долния етаж.

Да сме нетърпеливи
В секса няма нужда от припряност. Понякога търпението и уменията на партньора са единствените екскурзоводи към кулминацията ни. Но ако сме успели да свършим преди него, няма нужда да ставаме вяли и нетърпеливи, в крайна сметка и той трябва да вземе своята дан удоволствие.

Да го правим на тъмно и под юргана
Мъжете обичат да съзерцават голото женско тяло. Сексът на светло е едно от любимите им занимания. Но ако не се чувствате удобно с прекалената светлина, винаги може да сложите цветен шал върху лампата или леко да затъмните стаята.

Да правим секс, когато не искаме
Размяната на ласки трябва да става единствено когато искаме. С плътското удоволствие не трябва да се правят компромиси. Не позволявайте на другия да ви вменява вина само затова, че точно в този момент предпочитате да четете книга или да гледате любимия си филм. Той едва ли ще зареже второто полувреме на мача, за да ви ощастливи.