Разбирам, че си голям нерез и искаш да я пръснеш от секс, но никой не е очаквал, че имаш предвид буквално. Коментирайте предварително кой какво обича, защото сексът трябва да е приятно изживяване и за двама ви, а не само за единия. Времето на кроманьонеца отдавна са отминали и в наши времена жената вече се смята за човек.

Ето няколко фактора, които ясно подчертават преминатата граница на страстта и грубостта:

Нарушил си предварителната уговорка – Жените по-рядко се свенят да налагат правила в секса. Ако в началото си я наранил с грубите си животински набези, тя почти със сигурност ще е искала да говорите по темата и ще е наложила определени граници, които да не прекрачваш. Знам, че е трудно да се въздържаш, когато животинското в теб напира да излезе, но трябва да се научиш да се владееш.

Не издържате физически – Стига си се опитвал да копираш изпълненията от порно филмите. Там се сравняваш с истински полови атлети, които си вадят прехраната с онази си работа. Ако твоята професия не е сходна, тогава спри и започни да гледаш малко по-реалистично на нещата. Да не говорим, че повечето пози във филмите за възрастни са повече ефектни, отколкото ефективни. Все пак там двамата, правещи секс, се съобразяват с още няколко души в стаята – светлини, камери, сценарии и какво ли още не.

Тя не може да го приеме емоционално – Не е нормално след секс да е разплакана и ако я виждаш да се свива в ъгъла и да се затваря в себе си, тогава знай, че имате проблем. Момичето има шанс да е претърпяло травма от детството, а ти сега ѝ напомняш за онези трудни времена. Покажи ѝ, че можеш да си нежен и любящ и едва тогава я помоли поне веднъж в седмицата да го правите по твоя начин.

Нещата излизат извън контрол – Това означава, че до толкова си влязъл в ролята, че забравяш какво е нормално и какво не. Ако тя категорично отказва да пробвате анален, какво те кара да си мислиш, че можеш да я изненадаш приятно за рождения ѝ ден? Най-вероятно ще развалиш празника. Изключително важно е да следиш реакциите ѝ – случай какво казва и гледай как реагират очите ѝ. Знай, че „не“, значи „не“!

Ако се колебаеш, значи по-скоро си прекалил – Колебанието е гласът на разума. Ако не си сигурен в нещо, то тогава най-вероятно не бива да го правиш. Факт е, че ти се иска да пробваш разни неща, но запомни, че насреща имаш и друг човек. Насила хубост не става.

TNS.bg