Професията винаги е била фактор, когато се стигне до сексуалните отношения. Каква е сексуалната честота? Наистина ли богатите получават най-много секс или барманите винаги водят по една заблудена бамбина, която случайно да преспи на леглото от нощната смяна. Науката отдавна е отговорила на всички тези въпроси, учените винаги се интересуват от секс и днес ще можеш да разбереш какъв секс правиш ти. Кажи ни какво работиш, а ние ще ти кажем как се справяш. Най-интересното е, че сексът се отразява изключително добре на заплатата ти, мачкай чаршафите, за да получиш повишението. 

Сексуалният живот на богатите
Прекарваш целия си живот с идеята, че щом дойдат парите и ще се протъркаш. Дебелия портфейл ще отвори краката на всяка манекенка, по която си точил лиги и никога повече няма да погледнеш грозна жена. За жалост си в огромна грешка. Голямата заплата идва с много повече отговорности и хората с годишен доход над 80 000 долара успяват да намерят време за партньорката само по един път в седмицата. Досещаш се, че този единичен сексуален акт ще е съвършен по простата причина, че сухият период винаги си казва думата. Хората с подобна заплата са с по-приключенски дух: 45% от тях признават, че са участвали в тройка, 83% са вадили шпагата в природата. И нека разочароваме сребролюбките – богатите и заможни хора винаги избират партньорката си, пише Bulnews.bg.

Средната класа с приходи от 25 000 до 57 000 долара
Те успяват да отсрамят шефовете си от горните редове, защото жените им изтръпват поне веднъж дневно. 12% от най-ниско платените служители на тази класа споделят, че правят секс поне по два пъти на ден (сутрин и вечер), докато останалите 54% признават, че сексът е основно и разтоварващо хоби, което стои в основата на вечерните занимания на двойката. Хората не са толкова палави, колкото горните. Най-голямото им сексуално предизвикателство е правенето на секс с белезници! Няма да имат бели пари за черни дни, но ще разполагат с достатъчно истории за внуците! 

Работното място
Всеки от нас се е пробвал на палавата секретарка, колежката от другия офис и поне веднъж е вдигнал глава (долна) срещу жената на шефа. Оказва се, че около 42 000 души в поредното изследване на англичаните, са признали, че са имали поне една забивка с колежка или жена от офиса. Професиите, които имат най-големи шансове за подобни „ревизии“ на женската служебна красота са: спедитори, администратори, доставчици на храна, механици, индустриални работници, готвачи и много други. Малко по-цапащите професии се свързват най-често с твърдението „У дома е жената, а на работа е жената на шефа!“. Никога не знаеш дали под бюрото им няма да има някоя колежка, която да ги гали по главичката, а и да я цунка след това. След работно време можеш да я сложиш на чуждо бюро, за да е по-интересно! 

Музикантите
Жените не могат да откажат на мъж, който се опитва да изсвири заученото „Smoke on the water“. Тази мелодия винаги е успяла да удари всяка жена с вълна от хормони. Синдромът на морските сирени е в абсолютна сила при музикантите, защото всеки от нас поне веднъж е бил привлечен от певица-певец. Жените винаги стават жертва на мъже, които могат да творят музика. Опитай се да им посвириш, когато са в овулация, защото това е най-големият ти шанс – жените реагират много добре. Дарвин отдавна е казал, че целта на всяка мелодия е да привлече женската и сякаш е бил доста прав. 

Доктори, адвокати и изпълнителни директори
Наградата за най-много изневери се пада на тях, защото хората имат власт в ръцете си, която искат да използват. Полът няма никакво значение. Хората заемащи тази позиция изпитват особена нужда от начесването на егото, а и не трябва да забравяме, че голяма част от тях придобиват увереност, която по-рано не е била особено налична. Знаем какво направи на жена си, когато получи повишение в спалнята, а сега се радваш и на особено внимание от останалите колежки, които искат нещо повече от теб! 

Учители и чиновници
Те са на второ място в честотата на сексуални отношения – на първо място са търговците. Хората в тази сфера имат огромно желание да получат всичко, което не получават на работното си място – като висока заплата. Техният реванш е именно в леглото, където са готови на всичко, за да получат най-качествения полов акт. Партньорите от тази работна среда участват в прелюдията и са готови да експериментират. Сега разбираме защо има толкова много порно с учителки! 

Артистите
Това са хората, които получават най-качествено сексуално обслужване. Чикагските учени са установили, че хората, които не са завършили колежа или университета, а са започнали да творят повече, правят най-качествения и най-честия секс на планетата – 69.5 пъти на година (подозираме, че 0.5% са от някоя мимолетна орална любов). Художниците, поетите и писателите са с около 233% по-атрактивни и добри любовници от хората, които нямат този талант. Къде е връзката? Това са хората, които имат по-свободно мислене и отказват да бъдат съучастници на нормите. Те са хора, които винаги имат желанието да експериментират с абсолютно всичко! 

Полицаи, работник в заведение, военен
Това са професиите, които правят най-малко секс. Причината за това се крие в работата с огромен риск. Британските съпруги споделили, че когато партньорите им работят с риск за живота си, те не могат да се отпуснат до такава степен, че да се насладят на сексуалната част от връзката. Останалите професии се смятат за малко по-мръсни и също имат негативен ефект върху сексуалността им, такива са: шофьор на камион/такси, продавач на употребявани автомобили, боклукчия и много други. Не казваме, че не правят секс, просто е установе, че не е това, на което се радват останалите хора.