Сърничка, костилка, река, или княгиня, коя предпочитате?

Попаднах на интересна статия във вестник 168ч. с автор Свилен Гецков. Човекът е превел малка част от Теорията на Пол Ричардс – Психологически портрет на вагината и наистина ме вкара в размишления. Култа към половите органи е познат от древни времена, но в този материал буквално сравняват женските ни прелести с душите ни. Някак си е нечестно да ни обобщават, та дори и разпределени в 7 типа.

За едно обаче г-н Гецков е прав – „В днешно време мъжете достигат много по-бързо до вагината на една жена, отлкото до душата И“

Въпреки всичко статията е интересна и ще си позволя да я копирам тук. А вие от кой тип сте?

Психологически портрет на вагината

Първият тип жена е наречена Ева
Тя според Ричардс е носител на най-древните човешки гени. Този вид дами имат вагина с огромен клитор, който достига дължина до 8 сантиметра. Жените Еви са най-срещани в Бразилия и Африка. Характерното за тях е, че са изключително чувствени и сладострастни. Ричардс ги определя като „силно емоционални и импулсивни“. Този тип дами обикновено не се отличават с особена „академична“ интелигентност, но затова пък знаят как да направят един мъж щастлив. Сексът с тях е безкрайно приключение, те са изключително сензитивни и имат силно развита интуиция. Те са „сетивно“ интелигентни.

Вторият тип жени са сърните
Техните влагалища са идеални за постигане на оргазъм чрез проникване, тъй като клиторът им е разположен много близо до входа на вагината. Този тип жени са идеални за любовници, защото нямат нужда от предварителна подготовка, за да получат удоволствие. Не си падат по оралната любов и не обичат да ги галят с пръст по клитора. Дамите-сърни са обикновено много чувствителни и имат богат вътрешен свят. Нерядко са интровертни. Те са „дълбоките води“, които крият несметни съкровища. „Сърните“ рядко изневеряват, ако се чувстват обичани. Традиционалисти са и са идеални за съпруги.

Третият тип жени са павианите
Клиторът при тях е високо разположен и трудно достигат до оргазъм чрез проникване. Дамите-павиани обожават френските ласки и избират партньори с дълги и всеотдайни езици. Интересното е, че този тип жени се срещат най-често сред представителките на европеидната раса. Те се справят идеално в бизнеса, масовите комуникации, правото и журналистиката. Имат силно развито его и обичат да управляват мъжете.

Четвърти тип жени – реки
Четвъртият тип жени според класификацията на Джакобсон и Ричардс са дамите, чиито вулви отделят огромно количество секрети по време на възбуда. Те са наречени реки.
Понякога мъжете се чувстват като удавници при полово сношение с тях, тъй като влагалищата им приличат на непроходими блата. Плюсовете на жените-реки са в това, че са много всеотдайни и са готови на всичко за човека, когото обичат.

Петият тип жени са костилките
Те са вечните „нимфетки“, имат плоски гениталии с инфантилни устни. Дори на 40 години изглеждат като гимназистки. Смеят се шумно и често колекционират плюшени играчки. Жените-костилки обикновено имат тесен таз и слабо развито майчино чувство. Те обичат шумните компании, театрални представления, сладоледа на клечка. За тях са подходящи 2 противоположни типа мъже – „вечните хлапаци” и „бащите. „Костилките” имат нужда някой да ги направлява. По тази причина нерядко тръгват с 20-30 години по-възрастни от тях партньори. Рановидност на костилките е монголоидният тип вагина. Тя е тясна, с къси срамни устни, малък клитор, проникването е трудно и болезнено. Жените от монголоидния подтип предпочитат нежните ласки пред същинския секс.

Шестият тип жени са горските феи
Техните полови органи имат много малки срамни устни, които закриват входа на влагалището и висят повече от големите срамни устни. „Горските феи“ са интелектуални по природа. Те обичат секса на необичайни места и ценят ерудираните и надарени с въображение мъже.

Седмият тип жени са княгините
Техният полов орган се отличава с правилни пропорции и подлудява мъжете. Жената-княгиня притежава сладка розова вагина с добре развит клитор и малки срамни устни. Този тип влагалище е идеално за сношение при всякакви пози. Княгините са много чувствени, топли и женствени. Те излъчват аристократизъм и общителност. Екстровертни по природа, княгините получават многостепенни оргазми и нямат проблеми при раждането на деца. Отличават се с широк таз и добре развити гърди. Идеалните професии за тях са всички дейности, свързани със социални контакти и общуване. Умеят да манипулират и очароват.

TrafficNews.bg