Първото по рода си секспарти ще зарадва хората с увреждания в канадския град Торонто и ще им даде възможност да си намерят партньор за незабравими интимни преживявания.

Събитието ще се развихри в клуб, който ще бъде снабден с всички удобства за посетителите, а организаторите са договорили и отстъпки в няколко хотела за разгорещените участници, пише канадското издание "Стар".

Оргията под наслов Deliciously Disabled (Прелестни и с увреждания) ще бъде проведена под формата на маскараден фестивал, а клубът, където ще се събират участниците, ще бъде оборудван с хидравлични пътеки за инвалидни колички. За глухите ще бъдат осигурени и жестомимични преводачи.

Входът е 20 долара, като се допускат не само хора с увреждания, но и всеки, който би желал да се позабавлява, пише "Новинар".

Според съорганизаторката на оргията, 35-годишната Стела Паликарова, която страда от гръбначна мускулна дистрофия, хората в инвалидни колички също искат да водят сексуален живот и дори могат да бъдат по-добри любовници от хората без подобни физически проблеми.

Нейният помощник, 31-годишният Андрю Морисън-Гурза, пък посочва шеговито, че инвалидните колички всъщност могат да бъдат страхотна сексиграчка.

Двамата очакват планираното за 14 август събитие да бъде незабравимо за всички и не се обезкуражават от критиките, които си навличат с развратното си събитие.

Oще новини ТУК

TrafficNews.bg